Betongsaging, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Kulde & varme, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4361 Siste år
1169 Siste 3 mnd
310 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lone skole. rehabilitering - ombygging

Registrert Dato: Tirsdag 18. Mai 2010

Prosjektet skal gjennomføres i følgende entrepriser:
ARK-01 Bygningsmessige arbeider
RIV-01 Luftbehandlingsanlegg
RIV-02 Sanitær- og varmeanlegg
RIE-01 Elektroinstallasjoner inkl. SD-anlegg
Prosjektets art og omfang
Lone skole ligger i Arna bydel. Den har 244 elever og 23 ansatte pr. d.d.
Bruttoarealet for hele skolen utgjør 3460m2 (BTA) + idrettsareal på 750m²(Lonehallen).
Skolen består av en 3-etasjes murgård.
Skolen er oppført i flere deler, hovedsakelig i 1958 og i 2002, og har vært gjenstand for flere oppgraderinger. I forbindelse med oppføringen av nybygget ble en liten del av skolebyget fra 1958 rehabilitert, fortrinnsvis et praksisrom, garderobe og lærerarbeidsplasser.
Prosjektet omfatter rehabilitering av fasade og innvendige arbeider.
Fasadearbeidene består av nye takpanner, takrenner og nedløp, lekter og takpapp. Nye dør og vinduer. Det skal bygges et lite påbygg til underetasjen med ny inngang til SFO avdelingen for å tilfredsstille krav til universell utforming. Graving og drenering i området ved lysgraver ved hjørneinngang til skolen. Tilbygg fra år 2000 skal males.
Innvendige arbeider omfatter nye himlinger som resultat av installering av nytt ventilasjonsanlegg. Nytt skolekjøkken samt nytt SFO kjøkken. Diverse rivingsarbeider, kjerneboring/hulltaking, malerarbeid og legging av gulvbelegg .
Sanitæranlegg:
Entreprise for sanitæranlegg omfatter i hovedsak frakobling av sanitærutstyr, demontering og remontering etter overflatebehandling av vegger og gulv. Videre er det i prosjektet planlagt nytt kjøkken i heimkunnskap og ett nytt HCWC i tilknytning til ny inngang for SFO. I entreprisen skal det leveres nytt utstyr for nevnte i tillegg til fremlegg av nye vann- og avløpsledninger.
Luftbehandling:
Entreprise for luftbehandling omfatter demontering av eksisterende avtrekksvifter, kanalnett og eksisterende tillufts- og avtrekksventiler. Gjelder berørte arealer i klasseromsfløy og SFO/spesialromsfløy. Det skal videre i entreprisen leveres nye ventilasjonsanlegg for henholdsvis klasseromsfløy og SFO/spesialromsfløy. I heimkunnskap planlegges nytt kjøkken med avtrekkshetter over komfyrseksjoner og over oppvaskmaskin. Entreprisen omfatter også noen avtrekksvifter for komfyrer og maling/materialrom.
El: I de arealene som det skal installeres ny kanalnett for ventilasjonsanlegg, så må følgende utføres:
El. ovner og belysning blir nytt, med tilhørende kursopplegg.
Komplett kursopplegg til SD-anlegg. SD-anlegget blir supplert etter behov.
IKT-kabling og brannalarmanlegg blir nytt.
I tillegg så skal det kables for noe IKT uttak i øvrige lokaler.
Skolen skal være i drift i hele byggefasen bortsett fra i skoleferiene sommeren 2010, juleferien 2010 samt påskeferie 2011. Nøyaktige datoer er ikke fastlagt ennå da skolen har SFO. SFO har stengt hele juli 2010 og 2011.
Oppstart bygging: juni - 2010
Ferdigstillelse: juni - 2011