Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Longyaerbyen boliger - vurdering av anskaffelse basert på Best Value Procurement- metode

På grunn av snøskred har Statsbygg fått i oppdrag å bygge rundt 100 boenheter på Svalbard i et rassikkert område. Boenhetene skal bestå av 3-, 4- og 5-roms leiligheter. i Gruvedalen har Statsbygg fått tildelt en ferdig omregulert tomt, der det skal bygges mellom 40 og 50 boenheter.
Byggeprosjektets overordnede mål er å imøtekomme behovet for boliger så snart som mulig. Dette vil avhenge av raske og effektive prosesser som går mest mulig parallelt. Fremdriftsplanen vil sette premisser for gjennomføringen og valg av løsninger, og gjør at løsninger som modul- eller elementbyggeri vil bli vurdert.
på denne bakgrunn ønsker Statsbygg å invitere bransjen til en leverandørkonferanse hvor formålet er å få innspill til om prosjektet kan egne seg å gjennomføre etter Best Value Procurement- metodikk.
#URL0#
Anbud id:
487858
  • Sted:
    Oslo, Tromsø Harstad, Kvæfjord, Tjeldsund, Ibestad, Gratangen, Lavangen, Bardu, Salangen, Målselv, Sørreisa, Dyrøy, Senja, Balsfjord, Karlsøy, Lyngen, Storfjord, Gáivuotna Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 21. September 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud