Entreprenør, Kulde & varme, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

545 Siste år
152 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Luftbehandling/ventilasjon, Drammen sykehus

Registrert Dato: Onsdag 17. April 2013

Vestre Viken HF innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av Entreprise K 302 Luftbehandling til Prosjekt oppgradering dagkirurgen ved Drammen sykehus.
Prosjektets hovedformål er å oppgradere dagkirurgisk seksjon i 6. etasje for å ivareta god og sikker drift. Dette omfatter utvidelse av operasjonsstue 2 og post op., etablering av ny operasjonsstue 1, i tillegg til kontorer, lager og øvrige rom.
Det skal etableres nytt luftbehandlingsanlegg på tak over dagkirurgen. Dette skal forsyne post op., ny operasjonsstue 1, lager og kontorer.
Arbeidene skal følge en meget stram, men gjennomførbar fremdriftsplan, med oppstart mandag morgen 01.07.2013, med påfølgende ferdigstillelse og overlevering torsdag 15.08.2013. Forberedende arbeid og tilrigging utenfor bygget forutsettes utført i løpet av uke 26.
Det forutsettes at tilbyder har kapasitet med rett kompetanse til å kunne ferdigstille arbeidene innenfor denne fremdriftsplanen.
Arbeidene skal utføres i et sykehus med full drift i avdelingene. Hensyn til dette og utførelse må tilpasses sykehusets øvrige drift.
Vennligst bemerk at det vil bli avholdt tilbudsbefaring som følger:Fredag 26.04.2013 kl. 15.00: Oppmøtested: Hovedinngangen, Drammen sykehus
Formålet med befaringen er å avdekke og avklare eventuelle uklarheter i konkurransegrunnlaget, og for øvrig foreta en nærmere presisering av oppdraget.
Påmelding: Tilbyder er selv ansvarlig for å melde sin interesse til befaringen med antall deltakere, navn og firma skriftlig til oppgitt kontaktperson.
1 stk nytt luftbehandlingsanlegg

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere