Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Luftbehandlingsanlegg m/automatikk - Ringerike vgs, Hønefoss

Buskerud Fylkeskommune har besluttet å forbedre inneklimaet og innemiljøet i bygningen Ringerike videregående skole i hønefoss.
Arbeidene omfatter full utskifting og nyinstallasjon av ventilasjonsanlegg i sør- og midtfløy med noe ombygging av varmeanlegget, el-tekniske tilpasningsarbeider og bygningsmessige arbeider. Skolen skal være i drift i hele perioden og det er viktig at dette blir tatt hensyn til i både prising og utførelse. Fløya det jobbes i vil bli fristilt slik at entreprenøren ikke behøver å ta hensyn til virksomheten her.
ns 8406 blir lagt til grunn i kontraktsforholdet, dvs at oppdragsgiver inngår en kontrakt med en entreprenør som påtar seg utførelsen (herunder ventilasjon, varme, bygningsmessig og elektroinstallasjoner).
Ventilasjon:
Dagens anlegg skal rives og erstattes med nye anlegg. Det nye anlegget tilfører luft ved diffusorer i tak og med sentrale avtrekk i hvert undervisningsrom. Det leveres nye ventilasjonsaggregater som monteres i teknisk rom på loft. Samlet luftmengde ca. 33000 m3/h.
Varme:
Bygget er tilknyttet fjernvarme og ventilasjonsaggregatenes varmebatterier skal tilkobles varmeanlegget i kjeller.
Bygningsmessig:
i forbindelse med monteringen av nye anlegg må de tekniske rommene på loft utvides og bygges noe om. Videre skal det utføres bygningsmessige hjelpearbeider for vvs- og el anleggene. rørfremføringer skal så langt mulig legges skjult og nye himlinger monteres der dette er aktuelt.
Elektroinstallasjoner:
Eksisterende stigekabler til gamle ventilasjonsanlegg fjernes.
Det etableres nye stigere fra hovedtale og fram til nye ventilasjonsanlegg.
Det etableres nye effektbrytere i hovedtavle for de nye ventilasjonsaggregatene.
Oppdragsgiver gjør spesielt oppmerksom på at gjennomføringen av prosjektet er avhengig av tilfredsstillende finansiering, politiske føringer og myndighetenes godkjenning.
Totalt areal= ca 4600 m². Total luftmengde= ca 30000 m3/h.
Anbud id:
172638
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Fredag 4. November 2011

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud