Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1967 Siste år
679 Siste 3 mnd
161 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Luftbehandlingsanlegg m/automatikk - Ringerike vgs, Hønefoss

Registrert Dato: Fredag 04. November 2011

Buskerud Fylkeskommune har besluttet å forbedre inneklimaet og innemiljøet i bygningen Ringerike videregående skole i Hønefoss.
Arbeidene omfatter full utskifting og nyinstallasjon av ventilasjonsanlegg i sør- og midtfløy med noe ombygging av varmeanlegget, el-tekniske tilpasningsarbeider og bygningsmessige arbeider. Skolen skal være i drift i hele perioden og det er viktig at dette blir tatt hensyn til i både prising og utførelse. Fløya det jobbes i vil bli fristilt slik at entreprenøren ikke behøver å ta hensyn til virksomheten her.
NS 8406 blir lagt til grunn i kontraktsforholdet, dvs at oppdragsgiver inngår en kontrakt med en entreprenør som påtar seg utførelsen (herunder ventilasjon, varme, bygningsmessig og elektroinstallasjoner).
Ventilasjon:
Dagens anlegg skal rives og erstattes med nye anlegg. Det nye anlegget tilfører luft ved diffusorer i tak og med sentrale avtrekk i hvert undervisningsrom. Det leveres nye ventilasjonsaggregater som monteres i teknisk rom på loft. Samlet luftmengde ca. 33000 m3/h.
Varme:
Bygget er tilknyttet fjernvarme og ventilasjonsaggregatenes varmebatterier skal tilkobles varmeanlegget i kjeller.
Bygningsmessig:
I forbindelse med monteringen av nye anlegg må de tekniske rommene på loft utvides og bygges noe om. Videre skal det utføres bygningsmessige hjelpearbeider for vvs- og el anleggene. Rørfremføringer skal så langt mulig legges skjult og nye himlinger monteres der dette er aktuelt.
Elektroinstallasjoner:
Eksisterende stigekabler til gamle ventilasjonsanlegg fjernes.
Det etableres nye stigere fra hovedtale og fram til nye ventilasjonsanlegg.
Det etableres nye effektbrytere i hovedtavle for de nye ventilasjonsaggregatene.
Oppdragsgiver gjør spesielt oppmerksom på at gjennomføringen av prosjektet er avhengig av tilfredsstillende finansiering, politiske føringer og myndighetenes godkjenning.
Totalt areal= ca 4600 m². Total luftmengde= ca 30000 m3/h.