Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Stålarbeider, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Luster bad, 3a sanitær- og varmeanlegg

Sanitæranlegg
Sanitæranlegget forutsettes stort sett tradisjonelt oppbygd. Det legges vanninnlegg fra ny vannkum på kommunal hovedledning til inntak i underetasje. Herfra legges åpne kaldt-/varmtvannsledninger i kjeller og fram til fordelere. Fra disse legges rør skjult med rør-i-rør til det enkelte sanitærutstyr.
Varmtvannsberedere skal ha indirekte oppvarming via det vannbårne varmeanlegget. Varmt tappevann skal forvarmes via en gråvannsgjenvinner.
Spillvann fra dusjanlegg og sluk i badeanlegg skal føres til gråvannstank i u. Etg. Alt annet spillvann skal føres til pumpekum som ligger under gulv i u. Etg. Avløpsrør fra sluk og utstyr i u. Etg. Skal legges delvis innstøpt i bunnplate/gulv og derfra under gulv fram til pumpekum.
Fra pumpekum legges pumpeledning fram til spillvannskum i vei og derfra med selvfall til kommunal ledning.
Sanitærutstyr som servanter og toaletter skal være i hvitt porselen. i dusjanlegg forutsettes benyttet hærverksikre dusjpaneler med elektroniske sensorer. Dusjanlegg skal ha system for automatisk legionella desinfisering. De skal leveres ca. 60 stk sanitærutstyr, samt ca. 80 stk. Sluk.
Det skal også leveres/monteres høytrykks vaskeanlegg med høytrykkspumpe plassert i u. Etg. Og 4 stk. Uttak for spyling av overflater i badeanlegg.
Utvendige rør for overvann/takvann samt nødvendige sanfangkummer og inspeksjonskummer.
Varmeanlegg
følgende forutsettes dekket av det vannbårne varmeanlegget ;
-oppvarming av vann til bassenger
-radiator- og gulvvarmeoppvarming i garderobeavdeling, vestibyle, kafe, etc.
-oppvarming av varmt forbruksvann
-oppvarming av ventilasjonsluft i aggregater
-snøsmelteanlegg for ca. 250 m2 (fordelt på 6 kurser)
Det forutsettes at samtidig effekt skal kunne dekkes 100% av en elektokjele med kapasiet på 375kW. Dimensjonerende temperaturnivå blir 70/50 gr. c. Det skal også tilrettelegges for framtidig bruk av fjernvarme. Det medtas fjernvarmeveksler og varmerør til kum utenfor bygget.
Anbud id:
85195
  • Sted:
    Luster
  • Registrert:
    Tirsdag 16. Mars 2010