Bemanning, Elektriker, Event & opplevelse, Prosjektleder, Utleie i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

989 Siste år
602 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Lyd, lys, scene og rådgivning – Festspillene i Nord-Norge

Registrert Dato: Torsdag 21. November 2019

Leverandør skal koordinere og levere teknikk i samarbeid med festivalens produksjonsleder. Enkelte av festivalens venues har tekniske rammer på plass, men kan ha behov for supplering på personell eller utstyr, i tillegg til flere lokaliteter hvor det må bygges scene med full leveranse av lyd, lys og tilstrekkelig bemanning.
I tillegg må leverandør ved hjelp av nettbasert produksjonsverktøy oppsøke tekniske spesifikasjoner på de ulike produksjonene som igjen skal danne grunnlag for bestilling til festivalen. Dette arbeidet foregår i dialog med produksjonsleder eller delegert ansvarlig for dette.
Mengde og omfang vil variere fra år til år, men festivalen etablerer og benytter om lag 6-8 ulike faste scener med varierende behov for tilrettelegging som programmeres med daglig innhold enten dagtid eller kveldstid. I tillegg brukes to scener i Harstad kulturhus hvor kun marginal supplering er nødvendig, og det vil fra år til år finnes ulike større eller mindre prosjekter utendørs eller på ukurante venues for scenekunst hvor gjerne prøver og avvikling finner sted i tilknytning til festivalen. Disse har sjeldent program hele festivalperioden, men gjerne noen dager. Festivalen gjør også en del nyproduksjon og vil dermed ha behov for å tilrettelegge for prøver på ulike størrelser av forestillinger eller konserter. Det kan gjerne være to-fire prøveanlegg i bruk parallelt med alle venues. Det kan også være tekniske behov i forbindelse med verksteder, så som, NUK(NY Ung Kunst) og Barnas Festspill. Det kan ikke legges opp til at utstyr i tilbudt venue-pakke skal dekke mer enn en venue per dag, dette fordi det noen ganger er behov for utvidet prøvetid selv om konsert-tidspunkt er ulike.


Referansenummer:  001