Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Lydfiler for prøvene i norsk, samfunnskunnskap og statsborgerprøven

Kompetanse Norge har ansvaret for prøvene i norsk, samfunnskunnskap og statsborgerprøven for voksne innvandrere. Formålet med prøven i samfunnskunnskap er å sikre at deltakere har grunnleggende kunnskap om det norske samfunnet etter endt opplæring, og sikre kvaliteten på undervisningen. Formålet med norskprøven er å måle i hvilken grad deltakere har tilegnet seg det norske språket etter endt opplæring, og sikre kvaliteten på undervisningen. Formålet med statsborgerprøven er å sikre at de som blir norske statsborgere behersker grunnleggende kunnskaper om det norske samfunnet.
Fra 1. 1. 2017 er det innført krav til kunnskap i norsk og samfunnskunnskap for å få innvilget permanent oppholdstillatelse og norsk statsborgerskap.
Prøvene i norsk skriftlig og i samfunnskunnskap for voksne innvandrere er digitale og
gjennomføres i kommunene. Prøven i norsk arrangeres for tiden fire ganger i året. Tidspunktet for prøven i samfunnskunnskap og statsborgerprøven bestemmer den enkelte kommune selv.
Formålet med anskaffelsen er å lese inn lydfiler for delprøven i lytteforståelse, samt gi kandidatene med svake leseferdigheter mulighet til å ta prøven i samfunnskunnskap og statsborgerprøven ved hjelp av lydfiler.
Oppdragsgivers beskrivelse av leveransen følger av bilag a Kravspesifikasjon – Leveringsomfang.
Anbud id:
602852
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Tirsdag 20. August 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud