Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Lyngbakken Bo- og Behandlingssenter

Bygging av Lyngbakken Bo- og Behandlingssenter.
anbudsbefaring torsdag 8. desember 2011 kl. 10. 00.
nb! For å få tilsendt anbudsdokumenter, må det sendes e-post til oppdragsgiver med opplysning om hvilken entreprise det ønskes dokumenter for.
Sykehjem med 64 døgnplasser. Bygget består av 2 fulle etasjer + kjeller under deler av bygget. Det er valgt tegl som hovedmateriale utvendig, en lys gråhvit tegl er aktuell. Denne kombineres med bruk av beslag i reinzink og vinduskarmer i lyslakkert aluminium. i inntrukne partier er det foreslått brukt kebonybehandlet trepanel, dermed vil bygget framtre i lyse farger. Disse materialene har en positiv miljøprofil, og vil gi lave vedlikeholdskostnader og lang levetid.
Sansehagene er utformet med tanke på både aldersdemente og rullestolsbrukere, gangveier vil ha fast dekke av belegningstein. Felleshagen mellom fløyene har utgang fra dagavdeling og peisestue. Det er et stort overdekket område utenfor, her er det plass for fellesarrangementer. For ytterligere detaljer, se konkurranegrunnlag for de enkelte entrepriser.
Totalt ca. 6. 800 m2 fordelt på 2 fulle etasjer + kjeller under deler av bygget.
Energikilden er fjernvarme, med gulvvarme i alle etasjer. Bygget skal fullsprinkles. Se forøvrig konkurransegrunnlag.
Se konkurransegrunnlag.
Bygget strømforsynes fra utvendig plassert nettstasjon. i tillegg til ordinær strømforsyning skal det installeres ups-anlegg basert på mobilt nødstrømsaggregat fra strømleverandør. Leveransen omfatter generelle elkraftinstallasjoner med fordelinger, kursopplegg og lysanlegg. Installasjoner utføres i henhold til nek 400: 2010. Kursopplegg monteres vesentlig på kabelbroer og som skjult anlegg. Det skal installeres omfattende anlegg for ikt, brannalarm, adgangskontroll, pasientsikring og lyd og bildeanlegg. For intern kommunikasjon etableres 2 stk maskinromsløse sengeheiser. Det skal innhentes separat tilbud på pasientsikring, men kabling skal utføres av elektroentreprenør
Se konkurransegrunnlag.
Anslått verdi av alle entrepriser er kr. 87, 5 mill. Eks. Mva. Se for øvrig konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
173107
  • Sted:
    Skien
  • Registrert:
    Tirsdag 8. November 2011

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud