Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Lysskilt til norsk tipping as

Norsk Tipping innbyr til begrenset anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av lysskilt med nytt design til utendørs bruk hos selskapets kommisjonærer.
Lysskiltene skal leveres i to løsninger, det ene er til å henge 90 grader ut fra vegg med belysning på begge sider, tosidig lik og det andre skal henge flatt på vegg med lys på en side. Begge lysskiltene har identiske grafiske uttrykk og format.
De nye lysskiltene skal ha innebygd led-teknologi som lyskilde, og består av blant annet materialer som metall, formet/støpt klar akryl, eventuelt klar polykarbonat, silketrykk og støpt lysskilt folie. Leverandøren og eventuelle underleverandører må kunne levere løsninger av lysskilt innenfor både vakuumforming og støp. Ved bruk av eventuelle underleverandører, se pkt 4. 3 for ytterligere informasjon.
Norsk Tipping ønsker også en opsjon på at leverandør skal kunne levere dagens skiltløsning med samme design, materialer og uttrykk som i dag. Selskapet har hatt disse lysskiltene ute hos våre kommisjonærer over hele Norge siden år 2000. Det ene er til å henge 90 grader ut fra vegg med belysning på begge sider, tosidig lik og den andre skal henge flatt på vegg med lys på en side. Begge lysskiltene har identiske grafiske uttrykk og format.
i neste fase av konkurransen må de leverandører som blir kvalifisert og invitert videre levere en prøve av det nye tosidige lysskiltet. Produktet som leveres vil bli vektlagt i evalueringen av tilbudene. Kostnaden til dette må dekkes i sin helhet av tilbyder.
Anbud id:
135151
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Tirsdag 22. Februar 2011

Lignende oppdrag i Innlandet

2 anbud