Anleggsgartner, Entreprenør, Glassarbeider, Lafting, Maler, Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1756 Siste år
639 Siste 3 mnd
146 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

"lysthus" som basseng-"bolig"

Registrert Dato: Tirsdag 29. Juni 2010

Er tilfreds eier av ett "Softtub" boblebad - 2m dia, selve bassenget med "pyntehyller/ring" rundt: utvendig samlet dia. 2.66m.
Dette bassenget står på spesialforsterket (understøpt) 3.10m x 3.10 m treplatting på hytta (dvs. Øvre Burevei 96, Storsand - dvs. toppen av Hurumsåsen) men trenger ett "helårshus".

Må kunne bære snølasten om vinteren (som på Hurum er vesentlig). Er idag omrammet av ett firkantet 3mx3m hagetelt med fortrekksgardiner i sommer-sesongen. For å underlette helårs vedlikeholdet ser jeg for meg ett uisolert "lysthus" - må gjerne være i form av byggesett basis) plassert der isteden for teltet.

NB! det er viktig at bassenget kan komme ut/inn av døra på ett slikt "lysthus" - på høykant (dvs.lysåpningen på døra >2 m og min.80cm bredde ) - for helt å fjerne vannrester i systemet som ellers ville fryse vinterstid, samt at det er god ventilasjon når i bassenget er i bruk (to vinduer for gjennomtrekk til å åpne/evt . ta av, burde holde).

Hva vil beste prisen være: innkludert frakt, ferdig satt opp innklusivt tak-shingel i grå skifermønster.
(Jeg tror ikke det skulle være nødvendig med gulv da treplattingen allerede danner ett flatt og trekkfritt underlag, og god understøttelse.)

Det er ingen begrensninger i høyden og derfor kan evt. laftet byggesett (hvis aktuellt som utgangspunkt) godt tillegges både en og to fag i høyden. Står selvfølgelig til disposisjon med ytterligere opplysninger.

Ser for meg levering siste halvdel av juli + en (eller to) dager for oppsetting.

Mvh
Øystein

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Glassarbeider, Lafting, Maler, Snekker

Boblebad, Gulv, Lysthus, Treplatting, Ventilasjon, Vinduer

Sætre, Buskerud

Avsluttet: Onsdag 28. Juli 2010