Entreprenør, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1269 Siste år
441 Siste 3 mnd
117 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Måling av radno for innbyggere i bærum kommune

Registrert Dato: Tirsdag 01. September 2009

Formålet med anskaffelsen er å gi innbyggerne i Bærum kommune et tilbud om måling av radon og at Bærum kommune får resultatet av målingene.

Oppdragsgiver ønsker å bidra til at flest mulig husstander i kommunen foretar radonmåling 2009/2010. Kostnadene ved målingen skal dekkes av den enkelte huseier. Den enkelte huseier vil inngå et selvstendig oppdrag med leverandøren med bakgrunn i leverandørens tilbud. Bærum kommune er ikke part i det enkelte oppdrag som inngås med huseiere. Alle hendelser, reklamasjoner og lignende er oppdragsgiver uvedkommende, og skal håndteres mellom leverandøren og den enkelte huseier.

Følgende elementer skal være dekket av tilbudet:

1. Motta og registrere henvendelser fra huseiere som ønsker å foreta radonmåling. Det bør være mulig å bestille via telefon, internett og vanlig post. c
2. Sende ut sporfilmer (type CR-39) sammen med registreringsskjema og veiledning for utplassering. Det skal minimum sendes ut to sporfilmer til hver husstand.
3. Motta og analysere innsendte sporfilmer. Sporfilmene må leses av innen rimelig tid slik at usikkerheten ligger innenfor +/- 20% . Måleusikkerheten må oppgis.
4. Purre opp huseiere som ikke har sendt inn sporfilmene til riktig tidspunkt.
5. Sende ut analyseresultater til huseiere.
6. Utarbeide sluttrapport til Oppdragsgiver over samtlige målinger, som inneholder alle data fra registreringsskjemaene i en tilrettelagt excel-fil.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Prosjektleder

Maling, Måling, Målinger, Reklamasjoner, Veiledning

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Fredag 18. September 2009