Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Snekker i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Mære landbruksskole, riving av bygg L

Del av gammelfjøs fra 1929 (overbygg av treverk fra 1960) med utvendig mål på ca. 27x16 m og i 2 etasjer. Raftehøyde på ca. 4, 5 m
- første etasje med dekke av plasstøpt betong og stedvis belagt med flis. Yttervegger delvis av teglstein med utvendig malt betongpuss og delvis av uisolert bindingsverk med utvendig malt låvepanel. Etasjeskille av plasstøpt betong og treverk. Innervegger av plasstøpt betong og treverk.
- Andre etasje med vegger av uisolert bindingsverk med utvendig malt låvepanel. Takkonstruksjon av sperrer og åser, tekket med bø#URL0# av gammelfjøs fra 1929 (overbygg av treverk fra 1960) med utvendig mål på ca. 32x20 m og med 3 etasjer og delvis kjørebru. Rafthøyde fra ok gråsteinsmur på ca. 7 m.
- Gjødselkjeller med yttervegg av gråstein med plasstøpt betong på innside for å få en tett konstruksjon. Dekke, dragere, søyler og etasjeskille av plasstøpt betong. Etasjeskille har innebygd gjødselrenner
- første etasje med yttervegger av tegl, delvis pusset og malt på både innside og utside. Opprinnelig etasjeskille av betong med overliggende betongdragere og underliggende stålbæring med 4 langsgående bærelinjer. Konstruksjon forsterket med armert påstøp etter brann i 1960. Innervegger av isolert treverk.
- Andre etasje med yttervegger av uisolert treverk og utvendig malt tømmermannskledning. Takkonstruksjon av sperrebukker og åser, tekket med bølgeeternitt.
- Kjørebru av treverkDel av gammelfjøs fra 1929 (overbygg av treverk fra 1960) med utvendig mål på ca. 32x20 m og med 3 etasjer og kjørebru. Rafthøyde fra ok gråsteinsmur/betongmur på ca. 7 m.
- Kjeller med gulv, yttervegger, innervegger og etasjeskille av delvis betong og delvis gråsteinsmur.
- første etasje med yttervegger av uisolert treverk og utvending malt låvepanel. Etasjeskille av delvis betong og treverk, men underliggende bæresystem av stål og treverk. Innvendig kornsjakt av treverk og rist av stål. Innvendig betongsilo.
- Andre etasje med yttervegger av uisolert treverk og utvendig malt tømmermannskledning. Takkonstruksjon av sperrebukker og åser, tekket med bølgeeternitt. Innvendig korntørkeanlegg av tre og stål på 12x20 m. 2 hovedkanaler og 12 kornbinger. Innvendig betongsilo.
- Kjørebru av treverk. Avstenging og fysisk utkobling/fjerning av strøm, telefon, vann, avløp og eventuelt andre forsyningsledninger frem til hovedtavler og stoppkraner.
Om opsjon for riving av bygg w, se konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
631874
  • Sted:
    Steinkjer
  • Registrert:
    Mandag 2. Mars 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

3 anbud