Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Møbelsnekker til diverse installasjoner.

Oppdraget
Det skal utarbeides et skriftlig tilbud som skal omfatte ressurser, tidsplan, valg av materialer, finish i henhold til nasjonale krav og norsk standard, en totalramme for prosjektet og en timesats for ressursene som trekkes inn. Tilbudet skal også inkludere transport og avfallskostnader.
1. Diverse møbler og sittegrupper iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
2. Periodisk system iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
3. Tunell vegg iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
4. Kjøkken iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
5. «Berg» iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
6. Lab bord iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
7. Hyller iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
8. Kikkekasser iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
9. Hyller iht. Tegninger fra interiørarkitekt.
begrensinger og spesielle forhold
Antikvariske hensyn ved innvendige arbeider i Geolaben, som er opprinnelig et Slighus.
Slighuset er en sentral del av smelteverkshistorikken til sølvverket. Bygget ble satt opp i 1868 som «silo» for slig, betegnelse for «usmeltet sølv» som har vært gjennom pukking og vasking, og andre produkter som var nødvendige i smelteprosessen frem til rent sølv. Produktene ble kjørt inn i bygningen via en lang kjørebro inn på loftet og sluppet ned i luker i loftsgulvet. Loftsetasjen er mer eller mindre intakt med opprinnelig gulv og luker i to rekker på hver langside av bygningen.
Slighuset er et av få eksempel på bruk av støpt slaggstein som byggemateriale i Norge. Dette gjør bygningen til et unikt kulturminne.
Bruken av slaggstein har også en praktisk side. Slaggstein er, enkelt forklart, i praksis smeltet stein, altså glass. Materialet har ikke mye hold, og om noe skulle skje, er det heller ikke mulig å erstatte.
Vi har derfor laget en kravspesifikasjon som forhåpentlig kan være til hjelp for alle som er involvert i å fylle slighuset med innhold.
Ytterveggene i slighuset kan ikke brukes som festepunkt for installasjoner. Det er, som sagt, ikke hold i materialet og alle former for inngrep vil lage irreversible skader. Dette gjelder også for tilsynelatende små inngrep som innfesting av kabler o. l. Med stift eller dobbeltsidig tape.
Alle installasjoner som skal inn i rommet kan fritt forankres i gulvet, som er en solid støpt betongsåle, og i tak dersom det er nødvendig med to punkter.
Vinduene skal ikke røres. må man blende av, skal det gjøres på en måte som ikke involverer inngrep i karm eller vindusnisje.
Av hensyn til gjenstander som sølv, kobber og gull som skal inn i rommet skal det tas hensyn til valg av overflatebehandlinger, lim osv. Minst mulig avgassing fra produkt og bruke produkter som ikke skaper kjemisk reaksjon med materialet du brukes på.
kompetanse
Utførende håndverker må ha kompetanse innen:
• Solide faglige kvalifikasjoner innen finsnekkring, minimum fagbrev som snekker.
• Erfaring fra utstillingsproduksjon- og montering.
• løsningsorientert.
• God forståelse av norsk språk, skriftlig og muntlig er en forutsetning.
Anbud id:
622047
  • Sted:
    Kongsberg
  • Registrert:
    Torsdag 12. Desember 2019

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud