Møbelsnekker, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1602 Siste år
468 Siste 3 mnd
136 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Møbler, plassbygde

Registrert Dato: Tirsdag 26. Mars 2013

Vi ønsker å få bygget noen plassbygde, eller at møblene bygges hos håndverker og monteres på stedet.

Vi ønsker å få produsert møbler som vist på vedlagte skisser. Alle mål er ca. mål og det er en forutsetning at den som skal gjøre jobben kommer for å ta nødvendige mål.

1. Barnerom, Utført som vist på tegning, Møbler utført i MDF eller tilsvarende materiale, Leveres ferdig grunnet og lakkert, farge avtales ved evt produksjon, Montering prises separat

2. Entré, innbygging av skuffeløsninger under trapp, Utført som vist på tegning, Utføres i egnet materiale, God standard på hengsler og andre mekaniske deler, Leveres ferdig grunnet og lakkert, farge avtales ved evt produksjon, Pris må inkl montering og nødvendige arbeider på stedet, Under trappen er det i dag et ”kott”

3. TV-stue, 2 etg, Utført som vist på tegning, Møbler utført i MDF eller tilsvarende, materiale, God standard på hengsler og andre mekaniske deler, Leveres ferdig grunnet og lakkert, farge avtales ved evt produksjon, Montering prises separat

Det er vannbåren varme i alle gulv, det betyr at ingen ting skal festes ned i gulv, samt at møbler / løsninger må utføres slik at varm luft kan strømme fritt forbi og / eller gjennom.
Vi kan kontaktes for spørsmål eller ved befaring / måltagning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker, Snekker

Barnerom, Befaring, Entre, Gulv, Håndverker, Innbygging, Mekaniske, Montering, Pris, Vannbåren, Varme

Vestby, Akershus

Avsluttet: Mandag 15. April 2013