Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maler, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1814 Siste år
423 Siste 3 mnd
93 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

M-2001 Rehabilitering Lundavang m.m - Rammeavtale entreprenør

Registrert Dato: Onsdag 17. August 2011

Denne rammeavtalen gjelder entreprenørkontrakt (alle fag) i tilknytning til utbedringstiltakene ved sykehusene i Nordmøre og Romsdal, og da primært Molde sjukehus på Lundavang. For Kristiansund sykehus og psykiatrisk sykehus på Hjelset (del av Molde sjukehus) er det aktuelt med mer begrensede tiltak.
Fra 1. juli 2011 er HNR slått sammen med Helse Sunnmøre til felles foretak: Helse Møre og Romsdal HF (HMR HF). Helse Sunnmøre inngikk rammeavtaler for rådgiver- og arkitektfag våren 2011 som gjelder helseforetakets bygninger på Sunnmøre.
Rammeavtalene som blir inngått etter foreliggende anbudskonkurransen vil også kunne benyttes for bygninger innenfor nytt foretak, HMR, så lenge aktuelle oppdrag ikke er dekket med allerede inngåtte avtaler. Det er da tale om en rettighet til å bruke denne avtalen, og ikke en plikt.
Prosjektkostnadene for hele rehabiliteringsprosjektet er foreløpig anslått til ca 65 mill kr. Det er heftet stor usikkerhet til omfanget. Det er bl.a. en direkte avhengighet til når nytt sykehus i Nordmøre og Romsdal blir gjennomført. Hvis nytt sykehus står ferdig senere enn forutsatt vil omfanget sannsynligvis bli større. I tillegg er det knyttet stor usikkerhet til mulige tilsynspålegg. Usikkerheten antas å ligge i intervallet 40 ? 100 millioner i total prosjektkostnad. Hvis det underveis i avtaleperioden oppstår en situasjon hvor forutsetningene for omfanget blir vesentlig endret, er det aktuelt med ny anbudskonkurranse på utvidet omfang. Se forøvrig konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maler, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon

Anbudskonkurranse, Bygninger, Rammeavtaler

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 03. Oktober 2011