Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

M-8006 Rehabilitering Lundavang m.m. - rammeavtale arkitekt- og rådgivertjenester

Denne rammeavtalen gjelder arkitekt- og rådgiveroppdrag i tilknytning til utbedringstiltakene ved sykehusene i Nordmøre og Romsdal, og da primært Molde sjukehus på Lundavang. For Kristiansund sykehus og psykiatrisk sykehus på Hjelset (del av Molde sjukehus) er det aktuelt med mer begrensede tiltak.
Fra 1. Juli 2011 er Helse Nord-møre og Romsdal slått sammen med Helse Sunnmøre til felles foretak: Helse møre og Romsdal hf (hmr hf). Helse Sunnmøre inngikk rammeavtaler for rådgiver- og arkitektfag våren 2011 som gjelder helseforetakets bygninger på Sunnmøre.
Rammeavtalene som blir inngått etter foreliggende anbudskonkurransen vil også kunne benyttes for bygninger innenfor nytt foretak, hmr, så lenge aktuelle oppdrag ikke er dekket med allerede inngåtte avtaler. Det er da tale om en rettighet til å bruke denne avtalen, og ikke en plikt.
Se forøvrig konkurransegrunnlaget
Se konkurransegrunnlaget
Se konkurransegrunnlaget
Se konkurransegrunnlaget
Se konkurransegrunnlaget
Anbud id:
161729
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 17. August 2011