Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

MA 2523/12E - IKT konsulenttjenester Systemutvikling

Registrert Dato: Tirsdag 26. Juni 2012

NRK inviterer interesserte tilbydere til å delta i åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for IKT konsulenttjenester.
NRK har et varierende behov for IKT-faglig bistand. NRK ligger langt framme i bruk av moderne teknologi, noe som stiller store krav til de konsulenter som tilbys. Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtaler med flere leverandører som kan sikre tilgang til relevant IKT-faglig kompetanse med høy tilgjengelighet. Primær behovshaver er avdelingen Nye Medier.
Nye Medier i NRK har ansvaret for NRKs oppdrag på nett, mobil og andre nye medieplattformer. Avdelingen leverer i dag blant annet NRK.no, Nett-TV, yr.no og ut.no i tillegg til et applikasjonstilbud på iPhone, Android og Windows Phone 7. Tekst-TV inngår også i porteføljen.
Det presiseres at denne konkurransen ikke gjelder produktkjøp, ei heller kjøp av outsourcede tjenester. Med konsulenttjenester menes i denne konkurransen konsulentbistand/-oppdrag utført i NRKs lokaler.
NRK har behov høyt kompetente konsulenter innenfor IKT som er best mulig tilpasset de behov som virksomheten til enhver tid har innenfor følgende kompetanseområder:
Systemutvikler .net
Systemutvikler Java
Systemutvikler php
Prosjektleder
Testleder
Testutvikler
Antall rammeavtaler per kompetanseområde vil variere og det tas sikte på å etablere mellom 3 og 15 parallelle rammeavtaler for hvert kompetanseområde for å sikre god tilgjengelighet på etterspurt kompetanse.
Vennligst se vedlagte konkurransegrunnlag med vedlegg for fullstendig utlysning.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere