Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

MA2417/11E Konverterings- og termineringsutstyr, rammeavtaler

Norsk rikskringkasting (nrk) inviterer til åpen anbudskonkurranse for kjøp av modulært distribusjons- og prosesseringsutstyr for kringkastingssignaler
i takt med NRKs fornyelse av tekniske installasjoner vil det foreligg ulikt behov av modulært sdi utstyr. Tilsvarende utstyr som faller innenfor denne avtale ble i 2011 anskaffet til en verdi av ca. Kr 10 millioner. nrk kan ikke forplikte seg til et bestemt volum, da behovet vil kunne variere sterkt avhengig av teknologisk utvikling, utskiftingstakt og oppgraderings-/ suppleringsbehov i avtaleperioden.
følgende to utstyrskategorier inngår i rammeavtalen:
·Kategori 1: Modulært utstyr for elektrisk optisk/ optisk elektrisk konvertering og fibertransport av ukomprimerte kringkastingssignaler.
·Kategori 2: Modulært utstyr for video- og lyd prosessering og distribusjon av ukomprimerte kringkastingssignaler.
Det gis anledning å tilby i en av utstyrskategoriene eller i begge to. nrk ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med 3 til 6 leverandører innenfor hver utstyrskategori.
NRKs behov innenfor de respektive produktområder og ytelser skal således betraktes som gjeldende krav ved avtaleinngåelsen og må ikke anses som faste for hele avtaleperioden. Rammeavtalen skal også kunne benyttes for kjøp av andre samt nye produkter som måtte introduseres i avtaleperioden og som naturlig kan defineres inn under avtalens omfang.
nrk forbeholder seg retten til å konkurranseutsette større prosjekter i markedet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
190036
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 12. April 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud