Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bilverksted, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

MA2503/12N Oppgradering av karosseri HD1, veiledende kunngjøring om befaring

Veiledende kunngjøring? nrk MA2503/12 Oppgradering av karosseri semitrailer HD1 Invitasjon til befaring.
nrk? Utstyrsseksjonen på Marienlyst i Oslo ønsker med dette å invitere aktuelle leverandører til befaring av vår HD1-semitrailer. Hensikten med denne befaring er å innhente sakkyndig informasjon som vil være grunnlag for en senere konkurranseutsetting av leveranse på vedlikeholdsarbeider.
nrk ønsker i løpet av første halvår 2012 å gjennomføre en oppgradering av karosseriet med henblikk på at dette skal vare ut semitrailerens gjenværende levetid, som anses som minimum 5 år.
HD1 er NRKs største tv-produksjonsbuss for opptil 24 hd-kameraer. Semitraileren er spesialbygget for nrk av firmaet Moeyersons i Belgia i 2005, med programteknisk utstyr installert av sony i England. Den må anses for å være et komplisert mekanisk bygg utført med vegger i sandwich av stålplater. Begge sider på semitraileren kan kjøres ut ved hjelp av hydraulikk, og gulvet foldes samtidig ut innvendig. Semitraileren er delt inn i fire rom. Teknisk utstyr er montert i luftkondisjonerte apparatrack. Kabling går i en sentral kabelsjakt i midten langs lengderetningen med kabelkjeder ut til uttrekkene.
Karosseriarbeidet må kunne utføres uten at installert programteknisk utstyr fjernes, og det er viktig at kabler / installasjoner ikke blir skadet under dette arbeidet.
Vedlikeholdsarbeidet vil kreve erfaring fra arbeid med tilsvarende kompliserte konstruksjoner.
nrk ønsker at aktuelle tilbydere skal ha mulighet til ved selvsyn å bedømme omfang og kompleksitet, men anslår foreløpig arbeidets omfang til å være:
· Stripping av folie, reparasjon av karosseriskader, grunnarbeid samt lakkering. Ny foliering på hvit grunn utføres av nrk.
· Tetting rundt uttrekk med henblikk på å hindre at støv kommer inn i utstyrsrack under kjøring.
· Ettersyn og reparasjon av innvendig folde-gulv
· Ettersyn av bilelektrisk anlegg, hydraulikk og klimaanlegg.
· Vurdere rustbehandling
· Andre vedlikeholdsbehov som kartlegges både innvendig og utvendig
Arbeidet omfatter ingen programtekniske installasjoner.
Kostnadene anslåes å ligge i området 200. 000? 500. 000 kr.
Befaringen vil finne sted i garasjeteltet til hd bussene på nrk/Marienlyst, Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo: Torsdag 9. Februar 2012 kl. 10. 00.
Interesserte tilbydere bes melde seg på ved å sende en melding om dette i kommunikasjonsmodulen i Mercell, med informasjon om hvem som kommer, kontaktopplysninger og firmanavn.
Frist for påmelding: Tirsdag 7. Februar 2012 kl 16. 00.
Anbud id:
177694
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 23. Desember 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud