Bilverksted, Mekaniske verksteder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

750 Siste år
265 Siste 3 mnd
70 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

MA2503/12N Oppgradering av karosseri HD1, veiledende kunngjøring om befaring

Registrert Dato: Fredag 23. Desember 2011

Veiledende kunngjøring ? NRK MA2503/12 Oppgradering av karosseri semitrailer HD1 Invitasjon til befaring.

NRK ? Utstyrsseksjonen på Marienlyst i Oslo ønsker med dette å invitere aktuelle leverandører til befaring av vår HD1-semitrailer. Hensikten med denne befaring er å innhente sakkyndig informasjon som vil være grunnlag for en senere konkurranseutsetting av leveranse på vedlikeholdsarbeider.

NRK ønsker i løpet av første halvår 2012 å gjennomføre en oppgradering av karosseriet med henblikk på at dette skal vare ut semitrailerens gjenværende levetid, som anses som minimum 5 år. 

HD1 er NRKs største TV-produksjonsbuss for opptil 24 HD-kameraer. Semitraileren er spesialbygget for NRK av firmaet Moeyersons i Belgia i 2005, med programteknisk utstyr installert av SONY i England. Den må anses for å være et komplisert mekanisk bygg utført med vegger i sandwich av stålplater.  Begge sider på semitraileren kan kjøres ut ved hjelp av hydraulikk, og gulvet foldes samtidig ut innvendig. Semitraileren er delt inn i fire rom. Teknisk utstyr er montert i luftkondisjonerte apparatrack. Kabling går i en sentral kabelsjakt i midten langs lengderetningen med kabelkjeder ut til uttrekkene.

Karosseriarbeidet må kunne utføres uten at installert programteknisk utstyr fjernes, og det er viktig at kabler / installasjoner ikke blir skadet under dette arbeidet.

Vedlikeholdsarbeidet vil kreve erfaring fra arbeid med tilsvarende kompliserte konstruksjoner. 

NRK ønsker at aktuelle tilbydere skal ha mulighet til ved selvsyn å bedømme omfang og kompleksitet, men anslår foreløpig arbeidets omfang til å være:

·         Stripping av folie, reparasjon av karosseriskader, grunnarbeid samt lakkering. Ny foliering på hvit grunn utføres av NRK.

·         Tetting rundt uttrekk med henblikk på å hindre at støv kommer inn i utstyrsrack under kjøring.

·         Ettersyn og reparasjon av innvendig folde-gulv

·         Ettersyn av bilelektrisk anlegg, hydraulikk og klimaanlegg.

·         Vurdere rustbehandling

·         Andre vedlikeholdsbehov som kartlegges både innvendig og utvendig

Arbeidet omfatter ingen programtekniske installasjoner.

Kostnadene anslåes å ligge i området 200.000 ? 500.000 kr.

Befaringen vil finne sted i garasjeteltet til HD bussene på NRK/Marienlyst, Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo: Torsdag 9. februar 2012 kl. 10.00.

Interesserte tilbydere bes melde seg på ved å sende en melding om dette i kommunikasjonsmodulen i Mercell, med informasjon om hvem som kommer, kontaktopplysninger og firmanavn.

Frist for påmelding: Tirsdag 7. februar 2012 kl 16.00.