Utleie i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

125 Siste år
48 Siste 3 mnd
13 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

MA2508/12N Trekkvogn for semitrailer følgevogn HD1

Registrert Dato: Tirsdag 10. Januar 2012

NRK ønsker å inngå en kontrakt om kjøp eller leasing av 1 stk brukt trekkvogn for semitrailer type Scania R-serie.
Trekkvognen skal brukes til transport av semitrailer følgevogn med kamerautstyr etc. for mobil produksjonsenhet (?OB-buss?) HD1. NRK har fra før 3 stk. trekkvogner av type Scania R-serie for de øvrige semitrailerne, og vi ønsker at denne fjerde trekkvognen skal være av samme type, ut fra følgende begrunnelse:
·Bilene kjøres av et stort antall sjåfører (ca 25 stk) og flertallet får derfor begrenset med kjøretrening. Dette fordi deres primære arbeidsoppgaver er i forbindelse med programproduksjon, ikke å være sjåfører. Det er derfor viktig for sikkerheten at bilene er mest mulig ensartede å kjøre, da sjåførene ikke er dedikert til en bestemt bil, men må kunne alternere mellom å kjøre alle.
·Det er også av betydning for rasjonelt vedlikehold at bilene er av samme type.
·For NRK er det visuelle inntrykket av våre kjøretøyer viktig, trekkvognene skal derfor fremstå som nye og være like av design, merke og modell.
NRKs bruk av trekkvogner til dette formål innebærer forholdsvis liten årlig kjørelengde sammenlignet med tradisjonell bruk av slike kjøretøyer til transportformål. Vi antar derfor at det vil være økonomisk mest fordelaktig å inngå kontakt på kjøp / leasing av en brukt trekkvogn, med følgende begrensninger:
Første gang registrert etter 1.1.2009, maks 350.000 km kjørelengde.
Det er mulig å tilby en trekkvogn som ikke er tilgjengelig for overtakelse på tilbudstidspunktet, men som tilbyder venter inn i nær fremtid. Det må i så fall være mulig å få se bilen.
Det er også mulig å levere tilbud på en ny trekkvogn, som vil bli evaluert tilsvarende.
Se nærmere kravspesifikasjon i Konkurransegrunnlaget Del IV.
NRK forutsetter at leverandøren har kompetanse til å gjennomføre salget, samt teste og levere kjøretøyet klart for bruk.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere