Rengjøring i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

36 Siste år
15 Siste 3 mnd
4 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

MA2567/12E - Rammeavtale renhold NRK

Registrert Dato: Fredag 28. September 2012

Formålet med anskaffelsen er å sikre tilgang på kompetente tjenester innen området Renholdstjenester ved å inngå en eksklusiv eller flere parallell rammeavtaler.
Rammeavtale for renholdstjenester i Oslo, Tønsberg, Bergen, Førde, Bodø, Tromsø, Alta, Karasjok og Kautokeino med opsjon for tilhørende lokalkontorer
Anskaffelsen skal gi NRK stabile, pålitelige og kvalitative gode renholdstjenester.
Kontrakten omfatter følgende hovedytelser innenfor renhold: 
Regelmessig renhold i henhold til NS-INSTA 800, arbeidsledelse og eventuell nullstilling ved begynnelsen av oppdraget skal være inkludert.
Forbruksmateriell iht. estimat dokumentert for Marienlyst i Del IV pkt. 14.1 
Bestillingsrenhold så som flytte-/hovedrenhold, skuring og polishbehandling av gulv og tepperens m.v hvis det skulle oppstå spesielle situasjoner samt vindusvask. 
Enkeltområders lokaltilpasset tjeneste tilknyttet kantinedrift, Distriktskontoret i Nordland har behov for betjening av kantine jfr. Del IV, Distriktskontoret i Hordaland har behov for vikar ved fravær i egen kantine, jfr. Del IV og eventuelle andre nevnte lokale tilpassinger i Del IV.
For fullstendig utlysning se vedlagte dokumenter.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring

Gulv, Renhold, Renholdstjenester, Skuring, Tepperens

Karasjok, Finnmark

Avsluttet: Fredag 09. November 2012