Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Eiendomsmegler i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

MA3047/17E - Meglertjenester til NRK på Marienlyst

Med sin 85 mål store tomt med bebyggelse har nrk en verdifull eiendom på Marienlyst. Området ligger nær et av Norges viktigste trafikknutepunkt Majorstua, i tilknytning til kunnskapsaksen Gaustad-Blindern og tett opp til attraktive boligområder. Deler av dagens eiendom vil bli fredet og det er vesentlig å avklare hvordan denne inngår i den totale bruken. En videre utvikling av området skal møte ny kommuneplan på en god og helhetlig måte. Området vil kunne være interessant for boligbebyggelse med høy utnyttelse, men også flere typer arealbruk som hotell, kunnskapsbasert næring og kulturformål.
Hvor nrk skal legge sin fremtidige virksomhet er en omfattende prosess der avklaringen av bruks- og transformasjonsmulighet for dagens bygningsmasse er en av flere brikker som må avklares.
nrk har avholdt et parallelloppdrag der 5 arkitektkonstellasjoner har levert sine besvarelser om hvordan de eiendommer som omfattes av oppdraget kan utnyttes. Parallelloppdraget er avgrenset i nord mot Blindernveien, i syd mot Suhms gate, i øst mot Marienlyst skole og i vest mot Universitetet / tørteberget. Deler av Kringkastingshuset med omliggende parkanlegg er av Riksantikvaren foreslått fredet. Øvrige bygninger er forutsatt å kunne rives eller utnyttes innenfor en ny reguleringsplan.
Se vedlagte dokumenter for fullstendig konkurransegrunnlag.
Anbud id:
494218
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 28. Oktober 2017