Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Utleie, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Madlamark skole - totalentreprise med løsningsforslag-samspillsmodell - PREKVALIFISERING

Madlamark skole har i dag gammel bygningsmasse. Det skal bygges ny skole og idrettshall som erstatning for eksisterende bygninger som skal rives. Den eksisterende svømmehallen skal fortsatt bestå og rehabiliteres i annen entreprise. Skolen skal opprettholde driften i løpet av byggeperioden. Deler av eksisterende bygg skal benyttes som midlertidige lokaler før rivning i tillegg til midlertidig modulbygg som er i egen entreprise.
Kontraktsformen er Totalentreprise med løsningsforslag fra tilbyder. Kontrakten er basert på en samspillsprosess. Det skal inngås en samspillavtale som innehar fase 1 samspill og fase 2 totalentreprise iht ns 8407 (del av samspillsavtalen).
Anskaffelsen starter med en prekvalifisering. Kvalifikasjonsgrunnlaget for prekvalifiseringsfasen finnes i vedlegg 01b under fanebladet "Dokumenter".
Prekvalifiserte tilbydere skal utarbeide et løsningsforslag med pris. De prekvalifiserte anbyderne bortsett fra vinner av konkurransen som leverer løsningsforslag, pris og ikke blir avvist vil bli godtgjort med et honorar iht på kr. 400. 000, - inkl. Mva.
Anbud id:
551185
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Fredag 12. Oktober 2018

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud