Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maler/tapetserer/gulvlegger tjenester

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Maler/tapetserer/gulvlegger tjenester

Rammeavtalen skal dekke fylkeskommunens behov for håndverkertjenester på fagområdet maler/tapetserer/gulvlegger, angitt i dette konkurransegrunnlaget, for å ivareta generelt vedlikehold, mindre investeringer, ombygginger og installasjoner av fylkeskommunens bygningsmasse.
Beskrivelse av rammeavtalen
Rammeavtalene skal dekke fylkeskommunens behov for håndverkertjenester på fagområdet maler/tapetserer/gulvlegger, angitt i dette konkurransegrunnlaget, for å ivareta generelt vedlikehold, mindre investeringer, ombygginger og installasjoner av fylkeskommunens bygningsmasse. Rammeavtalen skal sikre at oppdragsgiver til enhver tid foretar det mest rasjonelle og økonomiske kjøp for sine virksomheter.
Anskaffelse av håndverkertjenester innen faggruppen:
• Maler/tapetserer/gulvlegger
Anskaffelsens omfang
Avtalene skal dekke behov for håndverkstjenester for gjennomføring av oppdrag innenfor fagfeltet maler/tapetserer/gulvlegger samt levering av nødvendig materialer med mindre annet er avtalt. Rammeavtalen vil ikke gjelde for store byggeoppdrag der oppdragsgiver finner det formålstjenlig å konkurranseutsette oppdrag som separate konkurranser/egne entrepriser. Omfanget av tjenestene kan variere mye fra år til år, avhengig av hvilke prosjekter som gjennomføres innen drift- og vedlikehold. Kjøpsvolum er kun retningsgivende og forplikter ikke virksomhetene. Avtalen vil imidlertid være bindende for begge parter slik at virksomhetene som avtalen omfatter plikter å foreta sine innkjøp hos den leverandøren det er inngått avtale med såfremt denne er leveringsdyktig i samsvar med avtalte betingelser. Anslått volum pr år er 2, 5 mill. Kr.
Avrop på avtalen
Oppdragsgiver har til hensikt å inngå rammeavtaler med 1 leverandører. Oppdragsgiver står til enhver tid fritt til å velge type avropsform, eller benytte en kombinasjon av følgende; - Forbrukte timer og materialer med påslag. - Fast pris.
Anbud id:
465988
  • Sted:
  • Registrert:
    Torsdag 11. Mai 2017

Lignende oppdrag i

6 anbud