Entreprenør, Gulv, Maler, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1115 Siste år
296 Siste 3 mnd
80 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Malerarbeider 2013

Registrert Dato: Mandag 17. Desember 2012

Denne konkurransen omfatter etablering av parallell rammeavtale med to leverandører for de nedenfor spesifiserte områder, ref. forskriftens § 6-3, rammeavtale med flere leverandører. Rammeavtalen skal dekke det behov oppdragsgiver til enhver tid har - utover arbeide som utføres i egenregi - og omfatter:
Leveranse av Maler- tapetser- og gulvleggingsarbeider,som inkluderer kjøp av arbeidstimer og materialer, for drift- vedlikeholds- og rehabiliteringsarbeider innen Fredrikstad kommunes bygningsmasse. Avtalen omfatter også behov som oppstår som følge av forsikringsskader, (uforutsette behov), hvor kommunen har ansvaret for skadeutbedring. Teknisk Drift Bygg & Eiendom, er den organisasjonsenheten som har det totale driftsansvar for kommunale bygninger.
Avtalens totale omfang er stipulert til ca. 2,5. mill kr. eks. mva. pr. år, men er ikke bindende på noen måte for avtalen. Det stipulerte kjøpsvolum representerer de midler som er budsjettert innenfor ?drift- og vedlikehold?. Stipulert kjøpsvolum kan være avvikende på grunnlag av ekstrabevillinger, eller at oppdrag kan bli overført fra prosjektavdeling til drift- og vedlikehold.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere