Maler i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

235 Siste år
49 Siste 3 mnd
19 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Maling sameie, 3 firemannsboliger

Registrert Dato: Tirsdag 28. Februar 2012

Jobben
Sameie skal males i løpet av vår / sommer / høst 2012. Sameiet består av 3 firemannsboliger med 3 tilhørende carporter á 4 plasser. I tillegg finnes det et lite søppelskur på ca. 10 kvadratmeter. Hver av firemannsboligene er på 4 etasjer som fordeler seg på en underetasje på ca. 90 kvadratmeter, hovedetasje 1 på ca. 150 kvadratmeter, hovedetasje 2 på ca. 85 kvadratmeter og en hovedetasje 3 på ca. 45 kvadratmeter (ett av byggene har ikke underetasje).

Utførelse
Byggene skal først vaskes med kraftvask eller lignende produkt. Det finnes flere vannuttak på bygningene som valgt leverandør kan benytte seg av. Øvrig vaskeutstyr må leverandør besørge. Etter at byggene er vasket, skal de males med ett strøk hvit Drygolin oljemaling 10 års (evt. Andre malingstyper skal godkjennes av sameiet). Alt som i dag er malt / beiset hvitt på sameiets eiendom skal males. Det forventes et minimum av malingssøl. Det forventes at terrasser og vinduer enten dekkes til før maling eller rengjøres grundig i etter maling.

Tidsrom
Sameiet er åpen for når på året oppdraget gjennomføres (vår / sommer / høst).

Øvrig

Dersom ønskelig stiller undertegnede gjerne opp til befaring for nærmere gjennomgang av arbeidets omfang og for klargjøring av eventuelle øvrige momenter som kan være av interesse for tilbyder. Spørsmål kan også besvares per epost eller telefon.

I utgangspunktet stiller sameiet med maling, malekoster og white spirit. Dersom tilbyder selv ønsker å anskaffe dette er det ok for sameiet. Spesifiser i prisgivingen om tilbudet er inklusive maling eller ikke. (Drygolin 10-års oljemaling)

Betaling skjer i utgangspunktet etter endt oppdrag. Det kan likevel settes opp en betalingsplan som gir leverandør mulighet for prosentvis betaling etter hvert som firemannsboligene er komplett beiset.

Prising
Tilbudet leveres som fastpris inklusive alle kostnader.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maler

Befaring, Carporter, Eiendom, Hovedetasje, Leverandør, Maling, Måling, Oljemaling, Søppelskur, Terrasser, Vannuttak, Vinduer

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Søndag 11. Mars 2012