Maler, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2203 Siste år
491 Siste 3 mnd
129 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Maling, snekkring og lydisolering

Registrert Dato: Onsdag 10. April 2013

Snekker – og malearbeid.

Pristilbud med forbehold om at befaring må skje gis innen 5 dager fra dato. Befaring blir deretter omgående avtalt slik at totaltilbud kan gis. Tidspunkt for befaring vil bli avtalt i tiden 23 – 25. April.

Det må aksepteres at arbeidskontrakt som anbefales av Finn. No blir inngått.

Tilbud må gis på skandinavisk da jeg ikke behersker engelsk.

Rom A. Vindfang.
Nedriving av gipsplater på vegg, takhøyde 235 cm lengde vegg 120 cm. Innlegg av lydisolerende materiale og to lag med gips. For å få gipsen opp til betongdekke må takpanel skjæres langsetter. Regner med at malt gulv – og taklist kan gjenbrukes. Vegg sparkles og males 2 strøk.
Rom B. Entre.
Nedriving av gipsplater på vegg, takhøyde 235 cm lengde vegg 220 cm. Innlegg av lydisolerende materiale og to lag med gips settes opp. For å få gipsen opp til betongdekke må takpanel skjæres langsetter. Regner med at eik gulv – og malt taklister kan gjenbrukes.
Rom C. Stue.
Fjerning av 11 meter taklist og oppsetting av ny og profilert. Taklisten skal festes primært i eksisterende takpanel, men også i gipsvegg. Det blir to hjørner og to rette avslutninger på listene.
Oppsetting av to lag gips uten på en gammel gipsvegg, høyde 235 cm – lengde 500 cm. For å få gipsen opp til betongdekke må takpanel skjæres langsetter. Eksisterende eik gulvlister påregnes gjenbrukt.
På gipsveggen er det kabel og tre strømuttak. Vedr. Taklist - 4 meter vegg er betong hvor det går en antennekabel som må påregnes festet på nytt.
Alt sparkels og males to strøk.
Rom D. Soverom.
Betongtak males to strøk. Nødvendig tildekking må inkluderes.

Det må påregnes dekke av parkettgulv og innplasting av kjøkkenkrok hvor også møbler vil bli stablet – med unntak av en sofa som må tildekkes.
Avfall fjernes og det støvsuges.
Leverandør kjøper inn nødvendig gipsplater og profilerte taklister, samt maling etc.

Arbeidsstedet:
Ryenstubben 8, 0679 Oslo. Leiligheten er i 1. etg. Med direkte inngang fra vei. Bod for event. Lagring av verktøy. Parkering med p. Kort 50 meter fra leiligheten.
Tidspunkt for utførelse blir slik valgt leverandør ønsker, men først etter 1 mai.
Arbeidet må skje kontinuerlig og være ferdig til avtalt tid og dato da en må bo annet sted.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere