Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1593 Siste år
542 Siste 3 mnd
124 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Marienlyst fotballstadion - nytt flomlysanlegg

Registrert Dato: Fredag 30. September 2011

Marienlyst stadion ("Gamle gress") fungerer i dag som hjemmebane for Strømsgodset. Det er Drammen kommune som er eier av stadion.
I forbindelse med at Fotballforbundet stiller strenge krav til flomlysanlegg har Drammen kommune nå vedtatt å bygge nytt flomlysanlegg på Marienlyst stadion. Anlegget er planlagt med de eksisterende 4 mastene påmontert nye armaturer, samt to nye, lavere master i "Klokkesvingen". I tillegg plasseres nye armaturer langs takkant på alle tre tribunetak. I leveransen inngår levering og montering, demontering av eksisterende belysning og elektroinstallasjoner i master, samt nødvendig styringssytemer og utstyr til tavlerom og ledningsfremføring. Leveringen omhandler også levering av aggregat som er innfaset på nett og går på tomgang under kampene. Anlegget skal minimum tilfredsstille 1400 lux vertikal belysningsstyrke for TV-sendte kamper
Etablering av nytt flomlysanlegg som minimum skal tilfredstille 1400 lux vertikal belysningsstyrke. 4 stk. eksisterende master beholdes, men påmonteres nye lysarmaturer. 2 stk. nye master etableres med nytt tilhørende armatur. Nye lysarmatur langs takkant på alle tre tribunetak. Levering og montering av nødstrømsaggregat.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere