Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Marikollen kunstgress

Prosjektet omfatter bygging av Marikollen kunstgress for Bergen kommune ved idrettsseksjonen som innbyr til tilbudskonkurranse om prosjektering og utførelse av grunnarbeider samt levering og legging av kunstgressdekke inkl. Oppmerking - til fotballanlegg. i tillegg skal dagens flomlysanlegg skiftes ut og erstattes med nytt 200 lux anlegg.
Banestørrelse tilpasses eksisterende bane og vil avvike fra normerte banestørrelser. Ny bane vil i i hovedsak ligge på gammel grusbane. i ett område på ca 325 m2 er det forutsatt grunnarbeider med noe sprenging og masseutskifting, kfr. Post nr 3. 1 og 3. 2. Evt. Behov for masseutskifting ut over dette må avregnes.
Denne kontrakten skal omfatte komplett gjennomføring av prosjektet, inklusive all nødvendig prosjektering, fremskaffelse av offentlige tillatelser og godkjenninger, samt utførelse av grunnarbeider med drenering, og oppbygging av fundament for kunstgress, levering og legging av kunstgress og oppmerking av bane.
Kunstgressarealet skal optimaliseres i forhold til tilgjengelig areal, og skal som minimum være 59x95 m. Spilleflaten på kunstgressbanen reduseres med sikkerhetssone på 3 og 2 m på hver kortside og 2 m på hver langside, dvs. Med ovennevnte kunstgressareal blir spilleflaten 55x90 m. i tillegg skal det der det er mulig etableres sikkerhetssone på 2m langs langside og kortside mot fjell, og 1m mot langside og kortside mot terreng. Det er ønskelig med en økning i forhold til ovenstående arealer. Se pristabell for regulering.
Det vil bli befaring på tomten onsdag 16. Juni kl. 14. 00.
Anbud id:
100435
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Onsdag 9. Juni 2010

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud