Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Eiendomsmegler, Utleie i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Markedshøring av konkurransedokumenter - Leie av boliger i Kirkenes for sykehusansatte

Kunngjøringen gjelder Finnmarkssykehuset hf som har til hensikt å inngå tilvisningsavtale om leie av inntil 30 stk hybelleiligheter i Kirkenes for sykehusets ansatte.
Sykehusinnkjøp inviterer herved aktuelle leverandører og interessenter til å komme med innspill og tilbakemeldinger på de vedlagte dokumenter for en fremtidig konkurranse.
i den forbindelse ønsker vi å få tilbakemelding på foreløpig utarbeidet kravspesifikasjon og prisskjema, samt avtalen mellom Finnmarkssykehuset og utleier.
i Bilag 1 - Prisskjema ønsker oppdragsgiver særlig tilbakemelding på hvordan man best kan skille husleien og vederlaget som skal betales for tilvisningsretten.
i Bilag 2 - Kravspesifikasjon ønsker oppdragsgiver særlig tilbakemelding på om enkelte minstekrav kan være for strengt utformet, og om dette kan begrense konkurransen. i tillegg ønsker oppdragsgiver tilbakemelding på om andre krav er urimelige eller uheldig utformet med tanke på tilgjengelige boliger i markedet.
Skriftlige tilbakemeldinger bes innsendt innen 15. 06. 2020 kl. 12. 00. Innspill kan sendes via Mercell.
Anbud id:
650981
  • Sted:
    Alta, Hammerfest Sør-Varanger, Vadsø, Karasjohka Karasjok, Guovdageaidnu Kautokeino, Loppa, Hasvik, Måsøy, Nordkapp, Porsanger Porsángu Porsanki, Lebesby, Gamvik, Deatnu Tana, Berlevåg, Båtsfjord, Vardø, Unjargga Nesseby  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 11. Juni 2020