Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Markedsundersøkelse - Framskrivning av lokal luftforurensning mot 2020

Klima- og forurensningsdirektoratet (Klif) vurderer å lyse ut et oppdrag rundt framskrivning av lokale luftforurensningsnivåer for Oslo og Trondheim, eventuelt for flere byer, frem mot 2020. Framskrivningen skal inneholde et referansescenario og effekt av nærmere spesifiserte tiltak. nødvendigheten av anskaffelsen vurderes i forhold til hva som allerede finnes av tilgjengelige beregninger og hva som eventuelt er nødvendig av nye beregninger.
i den forbindelse ønsker Klif å innhente informasjon fra leverandørmarkedet om tre ulike elementer.
1. Informasjon om hva som finnes av tilgjengelige måle- og beregningsdata på luftforurensning, i forhold til nåsituasjon, framskrivning og effekt av ulike tiltak frem mot 2020.
2. Informasjon om disse dataene er tilstrekkelig for å vurdere døgnmiddel og/eller årsmiddelnivåer av PM10, PM2, 5, SO2 og benzen mot 2020, sammenhengen mellom disse, samt effekten av tiltak. Det er også ønskelig å vurdere hvordan endringer i nivåene for en komponent kan påvirke andre.
3. Vurdere om det er behov for ny framskrivning.
Dette skal gjennomføres ved at Klif herved inviterer til leverandørmøter i uke 16/17 for å innhente informasjon om hvilke alternativer som er mulige, hvor alle relevante interesserte leverandører får anledning til å delta. Oppdragsgiver vil gi hver interessent ca 2 - 3 timer, avhengig av hvor mange som melder sin interesse til å delta. påmeldingen til møtet sendes per e-post til #E0# innen 16. April 2012.
Informasjon som gis på møtene vil være på et overordnet nivå, slik at prosessen ikke kommer i konflikt med lov og forskrift om offentlige anskaffelser.
Interessenten må selv dekke alle utgifter til reise, opphold etc.
Informasjonsmøtet er kun innhenting av relevante fakta. Ingen vil oppnå noen form for eksklusivitet på bakgrunn av denne markedsundersøkelsen. Oppdragsgiver står fritt til anvendelse av mottatt informasjon på en objektiv og profesjonell måte, for å sikre en optimal konkurranse.
på grunnlag av resultatene fra markedsundersøkelsen skal Klif vurdere å utlyse et oppdrag basert på eksisterende data eller et oppdrag der nye beregninger skal utføres.
Anbud id:
188997
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 3. April 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud