Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3233 Siste år
2207 Siste 3 mnd
152 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Markedsundersøkelse for gatelysstyring i Molde kommune

Registrert Dato: Fredag 18. September 2020

Molde kommune ved Molde Bydrift planlegger å anskaffe system for gatelysstyring.
Molde kommune sitt gatelysanlegg styres i dag av Istad. I forbindelse med at Istad skal avvikle tjenesten med gatelysstyring til Molde kommune, vil det være behov for å anskaffe eget styringssystem for gatelys i Molde kommune.
På grunn av lite skriftlig dokumentasjon opp gjennom årene, bytte av personell og sammenslåing av Molde, Nesset og Midsund kommune til Molde kommune fra nyttår 2020 er kunnskapen om gatelysanlegget noe manglende.
Noe informasjon om dagens anlegg:
- 7000 lyspunkter totalt
- Molde kommune er eier av alle armaturer, stålmaster, tremaster med kun veibelysning og tilførselsledninger mellom sikring og armatur tilknyttet den kommunale veibelysningen.
- Lyspunkt i gamle Nesset kommune er tett integrert i Nesset krafts nettanlegg.
- Lyspunkt i gamle Midsund kommune er blitt driftet av kommunen selv, her har man lite skriftlig dokumentasjon på anlegget.
Vi ønsker i den forbindelse å invitere til en dialogkonferanse for leverandører av gatestyring der det vil være anledning til å stille spørsmål til anlegget og komme med innspill til hvordan vi bør gjennomføre konkurransen. Konferansen vil gjennomføres elektronisk via Microsoft Teams i 1 til 1 sesjoner med hver leverandør på 1,5 time. Sesjonene bookes ved å melde interesse og sende melding med navn på deltakere sine e-post adresser og tidspunkt som passer via Mercell innen 23 september, og planlegges å gjennomføres i slutten av uke 40 - 30 sept, 1 oktober og 2. oktober.
Kontakt for Molde Bydrift i Istad samt representant fra dagens driftsleverandør Nettpartner AS vil delta sammen med Molde Bydrift.