Anleggsgartner, Bedriftsrådgivning, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3634 Siste år
2155 Siste 3 mnd
242 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Markedsundersøkelse friidretsdekke

Registrert Dato: Mandag 14. Oktober 2019

Oslo kommune eier, drifter og bygger mange friidrettsanlegg. Som byggherre i Oslo må vi forhode oss til korte somre. Mulig periode for å legge tradisjonelt toppsprøytet friidrettsdekke er mye kortere her i Norge enn for mesteparten av Europa. Det er utfordringer relatert til fukt, temperatur og vind og når de rette værforholdene ikke inntreffer blir byggeplassen stående til neste år. Dette er en betydelig risiko for fremdriften og økonomien i prosjektene. Link til Oslo kommune Bymiljøetatens hjemmeside: *** Linken er fjernet *** er en markedsundersøkelse utført av Oslo kommune, Bymiljøetaten. Målet med markedsundersøkelsen er å finne ut hva leverandører kan tilby av friidrettsdekker som er mindre væravhengige i anleggsperioden. For å lage kostnadsestimater for anleggene er det en fordel om leverandørene oppgir kostnaden for produktene, se vedlagt skjema for tilbakemeldinger om deres produkter. Dersom samtlige spørsmål ikke kan besvares kan man også velge å svare på deler av de. Leverandørene oppfordres likevel til å levere en besvarelse hvor spørsmålene er besvart så utfyllende som mulig. Andre innspill om andre eventuelle løsninger kan også legges ved.
Ideelt sett skal friidrettsdekket ha alle disse karakteristikkene:
• Mindre væravhengig enn toppsprøytet dekke
• Tåler piggsko
• Godt grep
• IAAF-godkjent
• Permeabelt gjennom hele konstruksjonen, både vertikalt og horisontalt
Oslo kommune, Bymiljøetaten ønsker tilbakemeldinger innen 7. november 2019. Vennligst send ferdig utfylt skjema merket med «saksnummer 19/06528-4» på epost til postmottak@bym.oslo.kommune.no med kopi til synnva.kristine.ullensvang@bym.oslo.kommune.no. Ta kontakt med Synnva Kristine Ullensvang ved eventuelle spørsmål.
Merk at denne prosessen ikke er å anse som en del av en forestående anskaffelsesprosess, og heller ikke regulert i anskaffelsesregelverket. Besvarelsen på markedsundersøkelsen vil ikke forplikte hverken leverandør eller Oslo kommune Bymiljøetaten i forhold til en eventuell senere anskaffelse. Eventuelle kostnader til besvarelse av markedsundersøkelsen dekkes ikke av Bymiljøetaten.
Besvarelsen kan sendes på engelsk eller norsk.
Vennligst fyll ut vedlagt skjema.


Referansenummer:  19/06528