Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Markedsundersøkelse leverandører av pensjonsbarometer

Statens pensjonskasse (spk) ønsker å gjennomføre årlige målinger av egen markedsposisjon sammenlignet med andre tilbydere av offentlig tjenestepensjon (oftp).
spk har siden 2015 vært en del av Aalund Researchs årlige, syndikerte Business-to-Business-undersøkelse av bedriftspensjonsmarkedet. Med denne markedsundersøkelsen ønsker vi å kartlegge om det er andre tilbydere som kan levere tilsvarende undersøkelser.
målbilde
Med hensyn til fremtidig konkurransesituasjon og tilpasning til det øvrige markedet, ønsker spk å følge utviklingen av egen markedsposisjon sammenlignet med andre tilbydere av offentlig tjenestepensjon (oftp). Denne sammenligningen har vært gjort tidligere, og det er derfor viktig at fremtidig leverandør kan fremlegge statistikk på dette. spk ønsker å kartlegge sterke og svake sider for å kunne utvikle bedre og mer spissede markedstiltak, i den hensikt å beholde eksisterende kunder og tiltrekke oss nye.
Beskrivelse av oppdraget
- Undersøkelsen skal gi en åpen benchmarking av alle de deltakende virksomhetenes prestasjoner, samt måle:
-- Bedriftskunders tilfredshet med pensjonsselskapene.
-- Bedriftskunders lojalitet med pensjonsselskapene.
-- Pensjonsselskapenes image hos bedriftskundene.
-- Kjennskap til pensjonsselskapene.
- spk overleverer en liste med kundenavn som leverandør bruker som utgangspunkt for intervjurunder.
- Leverandør må levere rapport og presentere funnene i rapporten i møte med spk.
Besvarelse
Eventuell fremtidig leverandør må kunne levere tilsvarende metodiske undersøkelse som spk har benyttet de siste fire år, for å sikre sammenligningsgrunnlag. i besvarelsen ønsker vi en kort redegjørelse for hvordan tjenesten kan leveres og overordnet prisinformasjon.
Det er ingen mal for besvarelse, leverandøren står fritt til å utforme sitt svar. Svar sendes inn som melding i kommunikasjonsmodulen i Mercell. Svarfrist for undersøkelsen: 13. 12. 2019 kl 12: 00.
Anbud id:
620488
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 2. Desember 2019