Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Markedsundersøkelse - Ombruk av møbler ved Hunn skole

Som en del av tiltaket skal skolen møbleres. Eksisterende møbler ved skolen er av eldre årgang og relativt slitt. Kommunen ønsker som et miljøtiltak å tilstrebe ombruk av møbler i dette prosjektet. Dette kan være redesign av eksisterende møbler eller ombruk av eksisterende møbler internt i kommunen, eller ved kjøp fra eksterne. Oppstart ved ny skole er planlagt høsten 2022 og møbler må være tilgjengelig fra 1. August.
Vi er kjent med at det finnes virksomheter i markedet som har spesialisert seg på ombruk av møbler og redesign. Etter kommunens skjønn er dette et veldig godt tiltak, men pr. i dag virker markedet i det vesentligste å dekke enkeltmøbler knyttet til kontor/møterom. For vår anskaffelse er det et ønske å oppnå "uniform" møblering i klasserommene noe som gir utfordringer ved ombruk da en ikke har komplette sett møbler. møblene må også være tilpasset krav til ergonomi og tilpasset ulike klassetrinn.
Overhalla kommune ønsker tilbakemelding fra markedet på om det er gjennomført tilsvarende prosjekter tidligere, og om det er leverandører som kan tilby slike tjenester/varer. Alternativt åpner vi for at leverandører som ønsker kan ta kontakt med kommunen for å presentere alternative ideer til møblering av skolen, der ombruk og miljøvennlighet er i fokus.
Anbud id:
770906
  • Sted:
    Overhalla
  • Registrert:
    Mandag 29. November 2021