Webutvikling i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

305 Siste år
109 Siste 3 mnd
21 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Maskin - og programvare for styring, logging og simulering

Registrert Dato: Mandag 04. Februar 2013

Leveransen skal bestå av programvare og maskinvare som skal benyttes til styring, logging og simulering i forb med forskning og undervisning. Det påpekes viktigheten av at program ? og maskinvare «snakker sammen» , og det kreves derfor at programvaren som tilbys er skreddersydd/tilpasset den maskinvarens som tilbys. Tilbudt løsning skal derfor bestå av både maskin- og programvare.
Antatt verdi på anskaffelsen: Det antas at kontrakten har en verdi på ca 1,5 MNOK pr år, og varigheten på kontrakten er 4 år , med opsjonsperiode på 1+1+1 år. Dette omfatter kjøp av maskinvare, programvare samt årlig support & vedlikehold.
Antatt volum på avtalen: Lisensen skal gjelde for alle brukere (ansatte og studenter), rigger og tilsvarende , dvs en site lisens som skal gjelde all bruk på NTNU uavhengig av antall brukere som skal ha tilgang til løsningen. Totalt har NTNU 25000 studenter og 5000 ansatte, men dette varierer fra år til år , og derfor viktig at vi har en sitelisens for ubegrenset bruk uavhengig av opp/nedskalering av brukere og rigger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Maskin

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 04. Mars 2013