Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Maskinleie NMBU

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Maskinleie NMBU

Det skal inngås rammeavtale med egnet leverandør for maskinleie ved nmbu. i hovedsak vil det dreie seg om leveranser til Campus Ås
Man definerer hovedkategoriene for denne anskaffelsen som følgende:
* Maskiner for masseflytting
* Gravemaskiner
* løfteutstyr
* Diverse maskiner
Det er oppdragsgivers intensjon at utstyret som leies skal benyttes av kvalifisert personell ved nmbu som innehar de nødvendige godkjenninger og sertifikater for bruk av det leide utstyr.
Oppdragsgiver
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet nmbu har et særlig ansvar for å utføre forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner. Vi leverer kunnskap for livet, og bærekraft er forankret i alt vi gjør. nmbu har 1700 ansatte og 5200 studenter og er organisert i sju fakulteter. nmbu har i dag campus på Ås og i Oslo, og samlokaliseres på Ås fra høsten 2020. nmbu har også et forskingssenter i Sandnes.
i tråd med NMBUs etiske retningslinjer stiller universitetet krav til at FNs menneskerettigheter og ILOs kjernekonvensjoner er oppfylt i hele verdikjeden som berøres av en anskaffelse. nmbu legger vekt på å ha et bærekraftsperspektiv - også i innkjøpsprosesser, og er medlem av Etisk Handel Norge.
nærmere opplysninger om oss finner du på NMBUs hjemmesider
Anskaffelsens formål og omfang
Det skal etableres rammeavtale for leie av maskiner ved nmbu. Primært er leveransene ment å dekke Campus Ås, men det vil være aktuelt levere til Campus Adamsteun inntil den flytter til Ås ila sommeren 2020. Kategorien "maskiner" som etterspørres fra oppdragsgiver er som følger:
* Maskiner til masseforflytning
* Gravemaskiner
* løfteutstyr
* Diverse maskiner
Det er meningen at utstyr og maskiner skal benyttes av kompetent personell ved nmbu med den nødvendige opplæring og sertifikater.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av kravspesifikasjon (Vedlegg a)
Deltilbud
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget.
nmbu ønsker å knytte til seg en leverandør som kan dekke alle de etterspurte kategorier
Anbud id:
633665
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 13. Mars 2020

Lignende oppdrag i

6 anbud