Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1356 Siste år
409 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Masseutskifting næringstomt Krusemarka

Registrert Dato: Tirsdag 21. Mai 2019

Oppdragsgiver  har til hensikt å inngå en avtale om fjerning av jord og påfylling av masser på næringstomt i Krusemarka næringsområde. Totalt areal som skal utskiftes på område definert som tomt 1 er ca 7500 m2. I tillegg ønsker oppdragsgiver opsjon på ytterligere ca 4500 m2, tomt 2. som skal masseutskiftes. Opsjonen tiltres innen 01.09.2021.
Prisene skal inkludere alle arbeider som er nødvendig for å levere en næringstomt med ferdig utskiftet og komprimert masse. Det foretas en regulering av alle masser basert på entreprenørens innmålinger. Matjordtykkelse er anslått og entreprenøren må gjøre seg kjent med forholdene på stedet. Alle masser transporteres til godkjent deponi, eller nyttes til jordbruksformål.  Arbeidene skal utføres så snart som mulig og ferdigstilles innen 15. august 2019.  Postene er ikke utarbeidet i henhold til Norsk Standard, da dette er et enkelt oppdrag. I tvilstilfeller og uenighet mellom oppdragsgiver og tilbyder vil NS 8406 være retninsgivende.
Tykkelsen på jordlaget varierer både i tykkelse og kvalitet. Det øverste laget kan nok defineres som brukbar matjord, men de dypere lagene er myrjord av dårlig kvalitet. Jordlaget er dypest mot tomt 2  og videre inn på tomt 2. Lengst mot øst på tomt 2 er jordlaget opp mot 2 m i tykkelse. På tomt 1 vil jordlaget være mellom 0,5 og 1,5 m. I tillegg er det lagret en del jord fra bygging av adkomstvei.  
Alle masser skal måles/profileres og det skal beregnes teoretisk faste masser. Unntatt fra dette er masser som skal nyttes til metting av dårlige masser i grunnen. På deler av området er det et lag med masse av leire og silt. Ved opparbeidelse av veiene i næringsområdet ble disse massene mettet med stor sprengstein. Disse massene beregnes levert på bil. Arealet skal fylles til samme nivå som Bjorhaugsletta. massene skal være av kvalitet T2 eller bedre. Dersom det leveres grusmasser skal de være velgradert. det skal også leveres sikteprøve av grusmasser for å dokumentere kvalitet.