Bilverksted i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

217 Siste år
64 Siste 3 mnd
19 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Mazda 6 03mod reparasjon av slitte bremser. vibrasjon i ratt

Registrert Dato: Fredag 11. November 2011

Hei. Har da en Mazda 6 2003 modell. 142000km.

Det som er feil er antageligvis noe med høyre bakhjul.
Når bilen kjøres i lav fart (ca. 40km / t eller lavere) så høres alt normalt ut, men når jeg kommer opp i fart hører jeg en slags svak dunking (ikke så ulikt dekkstøy, men en karakteristisk dunking i tillegg). Når jeg bremser forsterkes dunkingen og når jeg så si har stoppet så høres den veldig godt å det virker nesten som om bilen bremser i "bølger". Dunkingen høres ut som kommer fra høyre bakhjul, men det kan hende det er andre hjul også. Jeg vet at bremsebeleggene på førerside foran er slitte og bør byttes snart, men jeg kjente på skivene og de kjentes grei ut da jeg sjekket dette. Jeg har også lagt merke til vibrasjon i rattet noe som har kommet mer å mer, men ikke sjenerende risting. Bilen drar ikke automatisk til noen side. Ellers er bilen i topp stand når det kommer til kjøreegenskaper, så jeg er litt usikker på hva problemet kan være. Kan godt hende at skivene er skeve eller at både skiver og klosser må byttes.

Det jeg da kunne tenkt meg en sånn ca. pris på er rett å slett feilsøking på hva som kan være problemet og en pris på bytte av alle skiver og klosser på bilen.

En annen ting som å kom sånn plutselig er airbaglampa. Når bilen startes blinker lampa 4 ganger kort før det kommer en kort pause etterfulgt av 8 korte blink før den tar en lengre pause også er det pån igjen med blinkingen. Dette fortsetter 5 ganger før lampen lyser konstant.

Problemet oppsto når jeg og en annen begynte å justere på forsetene for å bytte sjåfør. Etter dette har det blunket og lyst hver gang jeg starter opp, men om jeg rører ledningene så gikk lampa av en gang, men har prøvd på dette senere også uten at det har fungert. Har prøvd å klikke koblingene sammen, men det har ingen effekt.

Det går vel an å ta en slagt diagnosetest på dette, men lurer da på en pris på dette. Evt også bytte av 1 seteairbag siden jeg tror den ene sensoren er dårlig / ikke fungerer.

Har også to andre småting. Eksospotten bak sitter litt løst og må festes igjen. "Fake" potta jeg har på bilen sitter kun i 1 bolt pga den andre har forsvunnet og den trenger da høyst sannsynlig kun en ny bolt som skrus inn i eksisterense hull.
En liten pris på denne også?

Jeg lurer også på om det går an å dele opp verkstedsregningen i flere deler eller må alt betales med en gang? Det blir nok ganske dyrt hvis jeg skal fikse alt på en gang mener jeg. Det viktigste er den øverste delen med bremsene / dekkene.

Utførelse kan skje i Østfold og Oslo / Akershus.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Bilverksted

Diagnosetest, Pris, Sjåfør, Skrus, Slitte

Tomter, Østfold

Avsluttet: Lørdag 10. Desember 2011