Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

580 Siste år
183 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Medarbeiderundersøkelse 2

Registrert Dato: Fredag 28. Desember 2012

Anskaffelsen formål er å dekke behovet for medarbeiderundersøkelser hos Oppdragsgiver. Den første medarbeiderundersøkelsen skal gjennomføres fra høsten 2013. Oppdragsgiver ønsker å tilknytte seg en leverandør på ett av følgende alternativer:
Alternativer
1. Leverandør gjennomfører medarbeiderundersøkelser hos Oppdragsgiver ved hjelp av Leverandørs eget system
2. Leverandør leverer tilpassede spørsmål for bruk til medarbeiderundersøkelser og bistår Oppdragsgiver slik at Skatteetaten selv kan gjennomføre undersøkelsen på Skatteetatens system
Se nærmere beskrivelse i vedlegget for Alternativoversikten.
Leverandører kan levere tilbud på alternativ 1 eller 2 eller begge og bes beskrive under krav til leverandøren hvilke(t) alternativ leverandør har til hensikt å levere tilbud på.
Formålet med Skatteetatens medarbeiderundersøkelse er en felles kartlegging innenfor psykososialt- /organisatorisk arbeidsmiljø som understøtter de HR-strategiske satsningsområdene og bidrar til utvikling av Skatteetaten som en verdiskapende og helsefremmende arbeidsplass. Undersøkelsen skal danne utgangspunkt for:
1. Lokale utvilingsprosesser som skal gjennomføres årlig. Denne delen av undersøkelsen skal derfor kun omhandle tematikk den enkelte gruppe kan påvirke og forbedre.
2. Analyser og prioriterte strategiske innsatsområder som bidrar til identifisering av utvilingsbehov og effektevaluering av HR-strategiske tiltak på organisasjonsnivå. Denne delen vil gjennomføres 2. hvert år.
Omfanget vil gjelde 6500 ansatte.
Når det gjelder estimert omfang av rapporter, vil det her være snakk om ca. 550 rapporter.
Til denne anskaffelsen benyttes tilbudsprosessen Visma TendSign. Klikk på følgende link for å registrere din interesse og få tilgang til dokumenter: *** Linken er fjernet *** />Avtalens varighet er 2 år. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge avtalen 2 ganger a 1 år til maksimal kontraktsvarighet på 4 år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Kartlegging, Leverandør

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 30. Januar 2013