Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Snekker, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Mekanisk og el-mekanisk lås og beslag til Sykehuset Østfold

Eksempler på varer og utstyr er:
- lås (inkl. låsekasse)
- Skilt
- dørholdermagnet
- Magnetlås
- dørlukker
- Slagdørautomatikk
- Skyvedørautomatikk
- dørvrider
- Sylindere
- nøkler, nye/kopier
- Elektriske sluttstykker
- kac
- Kantskåte (panikk og rømningsbeslag)
- dørhengsler
- Andre tett nærliggende komponenterAvtalen omfatter anskaffelse av produkter, reparasjon, service og vedlikehold samt montasje innenfor punkter listet over.
Sykehuset Østfold har forskjellige typer dører i sin bygningsmasse, tredører, ståldører, aluminiumsdører, skyvedører, tofløyede dører, leddporter etc.
Eksisterende system er hovedsakelig TrioVing. Ved ev. Utskiftninger /suppleringer må tilbyder ha tilgang på aktuelle komponenter fra eksisterende system(er) eller tilsvarende funksjonalitet og kvalitet.
Det forventes at Leverandør har tilgang på verktøy/utstyr som er nødvendig for utførelse av arbeidet i tilknytning til denne avtalen.
Sykehuset Østfold (sØ) er i stadig endring og det er forventet endringer i bygningsmassen fremover i avtaleperioden. Leverandør skal levere ytelser i henhold til avtalen til samtlige av sØs lokasjoner.
Det tas forbehold om konkurranseutsetting av tjenesteområdet dersom det inngår i en entreprise. Leverandør vil i disse anbudene kunne delta på lik linje med andre deltakere.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens omfang og innhold vises det til dette vedlegget kravspesifikasjonen, vedlegg 2 og prisskjema, vedlegg 3.
Dette anbudet omfatter ikke service, reparasjoner og produkter til spesialinstallasjoner som f. Eks. Record skyvedørsautomatikk, Metaflex dører og Crawford porter.
Anbud id:
631589
  • Sted:
    Halden, Moss Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Aurskog-Høland  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 27. Februar 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud