Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1855 Siste år
486 Siste 3 mnd
169 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Melsom vgs, biobrensel og varmeledninger

Registrert Dato: Onsdag 28. Oktober 2009

1. TILBUDSINNBYDELSE
Vestfold fylkeskommune inviterer til konkurranse med forhandlinger på entreprisearbeidene for komplett levering, montering, igangkjøring av fyringsanlegg for biobrensel for flis og hestegjødsel ved Melsom videregående skole.
Dette tilbudet omfatter :
Bio-varmesentral basert på flis og hestemøkk:
Det skal leveres anbud på 4 alternativer:
1. Rent flisfyringsanlegg plassert i ny kjeller ved teoribygget
2. Anlegg for blanding av flis og hestemøkk i ny kjeller ved teoribygget
3. Rent flisfyringsanlegg prefabrikert på bakkenivå i området ved teoribygget
4. Anlegg for blanding av flis og hestemøkk prefabrikert på bakkenivå ved teoribygget.
Entreprisegrense for dette anlegget er inklusive VVX ved tilkopling til eksisterende varmeanlegg. Tilkoplingen til eksisterende varmeanlegg og nærvarmeledning inngår i rørentreprenør for øvrige arbeider.
Avhengig av plassering av kjele vil det vurderes om entreprisen skal være en sideentreprise til entreprenør for teoribygg og nybygg eller ikke, og kontrakt opprettes direkte med oppdragsgiver.
Entreprenør for bio-varmesentral skal levere et komplett anlegg, med flisbinge, transportør av flis og varmeledning inn til varmeveksler inne i eksisterende fyrhus. Videre skal all nødvendig intern automatikk inkl styringsskap leveres. El. tilkoplinger medtas i el.entreprise for Sidebygning.
Bruker skal ha ansvar for daglig drift, men leverandør skal i 3 års inkludere i tilbudet alle kostnader, både deler, arbeid, transport og reise, for nødvendig utskifting av alle deler biobrenselanlegget. Det forutsettes at biobrensel er primærvarmekilde og at driften er optimal og kontinuerlig.
I samme leveranse skal inngå fjernvarmeledning fra eksisterende fyrhus til ny varmesentral m/varmeveksler i sidebygning. Interne ledninger i Sidebygningen er egen entreprise
Fagområder som omfattes av denne utlysningen er:
? Kjele for biobrensel, spesielt tilpasset for blanding av flis og hestemøkk. inklusiv transportør, all nødvendig mekanikk og automatikk for å håndtere brenselet ferdig montert og igangkjørt.
? Bygningsmessige tiltak: Dersom fyrrom og flisbinge for biobrensel blir integrert i nybygg er disse arbeidene en del av byggentreprenøren for nybygg sine arbeider. Dersom en frittliggende fyrsentral blir valgt skal denne entreprenøren levere alternativt ferdig bygg evt ?container? eller plassbygget bygg forbiobrenselkjele. Videre skal leveres binge for flis, nedgravet evt med kjørerampe for lossing fra lastebil. Alt nødvendig utstyr som transportør for flis, stativer etc
? Elektroanlegg, intern automatikk ferdig koplet m/ tavle med lokal betjening og nødvendig utstyr for kommunikasjon for betjening og signalgiving til fylkeskommunens web-baserte toppsystem, samt for fjernsupport fra leverandør .
? Røranlegg, for varmeledning til eksisterende fyrhus i Teoribygg, ledninger videre til Sidebygning, nær-/ fjernvarme, inkl graving, tilbakefylling av grøft, såing for plen og asfaltering.
Tildelingskriterier:
Tilbyder vil bli valgt ut fra det mest fordelaktige tilbud vurdert etter:
- Leveringstid, - Bemanning og fremdriftsplan, - Kvalitet og funksjonalitet, - Forbehold, - Foretakets HMS-policy.
Fremdrift:
Det er estimert byggestart primo desember 2009 med ferdigstillelse juni 2010.
Tilbyder skal angi hvorledes han vil imøtekomme disse ønskene.
Tilbudsbefaring:
Det avholdes tilbudsbefaring med arkitekt og konsulenter torsdag 05.11.09 kl 09.00 på Melsom vgs. Oppmøte på tunet ved Sidebygningen og Rektorboligen
Generelt:
Rigg og drift av byggeplassen skal omfatte spisebrakke og omkledningsbrakke for alle aktører på byggeplassen, samt kontorer og lager for eget behov.
Vestfold fylkeskommune tar forbehold om politisk godkjenning og finansiering av tiltaket.
Tilbudene skal sendes/leveres arkitekt og konsulenter innen mandag 16.11.09 kl 12.00.
VVS ? konsulent (biobrensel og varmeledninger):
Multiconsult as
v/ Gunnar Berntzen
Strømsø Torg 9
Postboks 2345
3003 Drammen
Tlf 31302459 / 97752158