Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Metodikk for estimering av ÅDT

Statens vegvesen Vegdirektoratet ønsker med dette tilbud på en gjennomgang og vurdering av metodikken for å estimere Ådt fra korttidsregistreringer. Prosjektet skal startes opp i oktober 2011 og avsluttes innen 10. Desember 2011.
Ådt (årsdøgntrafikk) er definert som den totale trafikken i et snitt eller på en trafikklenke i løpet av et kalenderår dividert med antall dager i året. Korttidsregistreringer kan være tilfeldige registreringer noen få tilfeldige timer/dager/uker, kontinuerlige registreringer i deler av året som skal fremskrives og? Kontinuerlige? Registreringer med noe bortfall.
Dersom det gjennom prosjektet fremkommer behov for ytterligere fou på området har oppdragsgiver opsjon på å forlenge kontrakten med 1+1 år ut fra de samme betingelser som er beskrevet i b. 1. 2. Total mulig kontraktslengde blir da 3 år.
Opsjonen vil være aktuell å ta ut dersom det i prosjektet fremkommer behov for videreutvikling av eksisterende metodikk eller utvikling av ny metodikk på fagområdet.
Se ellers konkurransegrunnlaget.
Se konkurransegrunnlaget
Anbud id:
165694
  • Sted:
    Trondheim, Frøya Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 13. September 2011
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Trøndelag

1 anbud