Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Miljøkontroll av deponier på Agder

Oppdragsgiver ber om tilbud på levering av tjenesten miljøkontroll av deponier på Agder.
Tjenesten omfatter avhenting/prøvetaking, analyse, vurdering og rapportering av vannprøver fra 10 aktive deponier og 12 nedlagte deponier i Vest-Agder og Aust-Agder fylker. Se pkt 1. 4 samt del 2. Kvartalsrapportering for enkelte deponier, årsrapportering til fylkesmannen og i enkelte tilfeller til klif på bakgrunn av analyser inngår også.
Arbeidet, inkludert prøvetaking og analyser skal være i henhold til KLIFs veileder ta 2077/2005 (eller senere utgaver) og Norsk Standard (eller annen internasjonal standard dersom dette finnes), samt Forskrift om gjenvinning og behandling av avfall, kapittel 9 deponering av avfall, vedlegg iii.
Personell og laboratorier som benyttes for miljøanalyse skal være akkreditert for oppdraget som er beskrevet i denne anbudskonkurransen. Det er videre viktig at prøvetakingsmetoder er tilpasset de forskjellige typer prøver som tas, samt at en tar hensyn til de parameterne som skal analyseres.
Kontrakten omfatter miljøkontroll med 22 deponier.
Totalt antall prøver og analyser pr år er på ca 550. Det varierer mye fra deponi til deponi hvor mange prøver som skal tas og hyppigheten på prøvetakingen. Det skal tas prøver av grunnvann, sigevann, overflatevann/bekk og sigevannssediment
Anbud id:
225101
  • Sted:
    Risør, Grimstad Arendal, Kristiansand, Lindesnes, Farsund, Flekkefjord, Gjerstad, Vegårshei, Tvedestrand, Froland, Lillesand, Birkenes, Åmli, Iveland, Evje Og Hornnes, Bygland, Valle, Bykle, Vennesla, Åseral, Lyngdal, Hægebostad, Kvinesdal, Sirdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 12. November 2012

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud