Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Miljøfaglig rådgiver

Registrert Dato: Tirsdag 11. Oktober 2011

Olje- og energidepartementet ønsker med dette å inngå avtale om levering av miljøfaglig rådgivning og bistand, herunder sekretærfunksjon og faglig koordinering, i forbindelse med Olje- og energidepartementets arbeid med kunnsskapsinnhentingen i det Nordøstlige Norskehavet. Den miljøfaglige rådgiveren skal videre være sekretær og faglig koordinator for åpningsprosessen for petroleumsvirksomhet for Barentshavet Sørøst.
 
Rådgiverens arbeid vil finne sted i perioden fra kontraktsinngåelse og frem til arbeidet med kunnskapsinnhentingen og sluttrapporten for det Nordøstlige Norskehavet er ferdigstilt, og åpningsprosessen for petroleumsvirksomhet ved Barentshavet Sørøst er avsluttet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Rådgiverens arbeid vil finne sted i perioden høst 2011 (fra kontraktsinngåelsen) og frem til arbeidet med kunnskapsinnhenting i det Nordøstlige Norskehav, samt åpningsprosess Barentshavet Sørøst, er avsluttet, tentativt sommeren 2013. Mulig forlengelse av avtalen utover dette tidspunktet kan være aktuelt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kontraktsinngåelse, Koordinator

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 23. Januar 2012