Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2053 Siste år
1566 Siste 3 mnd
100 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Miljøsammarbeid

Registrert Dato: Mandag 22. Mars 2010

Som tidligere år har vi satt av 3 dager i Karl Johans gate og universitetsplassen. I år skal vi også ha Spikersuppa. Det som er ønskelig er å sette opp en paviljong (er) som viser både og teknologi, løsninger og hvor viktig det er å fokusere på en bærekraftig utvikling. Samle entreprenører, arkitekter og ingeniører til diskusjoner og forelesinger rundt miljø satsing og felles mål.

Pr d.d har vi fått en av delene på plass. Norsk massivt tre skal sette opp en installasjon som skal vise passivtre og hvordan dette virker, ser ut og holder miljøkrav. Denne er satt opp sammen med Audrew Holt fra Archicektopia. Forslaget vi har gående er å lage et informasjons plass samt en utstilling. Denne skal stå i 2 uker i spikersuppa før, under og etter miljøuken. Den skal om vi får det som vi vill, på ”turne” til alle framtidens byer, utstilles på bygg reis deg 2011 og forhåpentlig ende opp på Tekniskmuseum. Paviljongen skal være et årlig tilskudd til miljøfestivalen, som skal utvikle seg med teknologien. Vi ønsker å vise Norsk bygge skikk og hva Norsk bygg næring gjør for miljøet i dag.


Utformingen er gjort av 6 arkitekter i samarbeid med Grønnhverdag og Oslo kommune.

Jeg setter stor pris på all den hjelp og samarbeid på dette. Dette er en glimrende mulighet til å profilere det vi all brenner så sterkt for, miljøet!

Sincerely

Thomas B V

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift