Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Miljøsaneringsarbeider Foldnes skule

Fjell kommune har vedtatt å miljøsanere den eldste skolebygningen (røde bygg) på Foldnes Skule innvendig da det er avdekket asbest i konstruksjonen. Bygningen ble oppført i 1975/76, men har et lite tilbygg sørvest på bygget som ble oppført i 1980. Bygget plasseres i tiltaksklasse 2, og er ca. 1950m2 (bra) stort.
i det Grønne bygg som ble oppført i 1997, skal et eksisterende klasserom bygges om til administrasjon/ekspedisjon, to garderober, arkiv/lager/kopirom samt møterom/stillerom. i et rom tidligere disponert av sfo skal det monteres et kjøkken fra det røde bygg.
Generalentreprenør er ansvarlig for at alle lov- og forskriftskrav for sanerings- og byggearbeidet blir ivaretatt.
Generalentreprenør kompletterer avfallsplan og er ansvarlig for å dokumentere at avfallet er forskriftsmessig levert, alle kvitteringer fra avfallsmottaket skal fremlegges
Det skal være drift i de to tilstøtende byggene i den første uken etter oppstart. Forberedende arbeider til sanering kan foregå i denne perioden. når drift i de tilstøtende byggene er avviklet for sommeren kan man parallelt begynne på sanering i det røde bygg og ombyggingen i det Grønne bygg.
Byggherre forventer at tomten og påvirket areal i byggene skal fremstå ryddig etter at sanerings- og byggeprosessen er over.
Saneringen samt ombyggingen skal starte 25. Juni 2018, og arbeidet skal være ferdigstilt i løpet av 15. August 2018.
Anbud id:
521363
  • Sted:
    Øygarden
  • Registrert:
    Fredag 4. Mai 2018

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud