Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2070 Siste år
553 Siste 3 mnd
209 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Mindre tilbygg på enebolig i skedsmo

Registrert Dato: Mandag 12. Juli 2010

Det ønskes anbud på oppføring av tilbygg, fram til helt ferdig bygg utvendig, inkludert helt ferdiggjøring av torvtak. Anbudet skal ikke inkludere utvendig maling, elektrisk opplegg eller rydding/bortkjøring av avfall. Alle arbeider skal utføres ihht. gjeldene norske forskrifter og norske standarder. De som arbeider på bygget skal snakke et skandinavisk språk, eller engelsk godt.

Anbudet skal inkludere levering av alle nødvendige materialer og arbeider for å gjøre tilbygget ferdig som beskrevet under. Om noe er uteglemt i beskrivelsen, er det anbyders ansvar å ta dette med i sitt anbud. Anbudets sum skal angis med mva.

Beskrivelse av tilbygget:
Tilbygget skal settes opp på ferdig avrettet grunnmur i leca. Bygget skal ha krypkjeller. Tilbygget er 3,2 x 4 meter =12,8 m2.

Gulv: Det skal legges 2 stk 48x198 bjelker som avstivning for gulvbjelker, fra eksisterende opplegg i krypkjeller, til opplegg på langside på muren. Dette arbeidet vil muligens være utført av byggherre. Hvis ikke må anbyder levere også dette. Gulvbjelkene, av 48x198, skal ligge i lengderetning (4m), med c-c 40 cm. For å oppnå 30 cm isolasjonstykkelse i gulvet, skal gulvbjelkene påfores 48x98, på undersiden, mellom murlivene. Det skal lages stubbloft og vindtetting mot krypkjeller. Isolasjonstykkelse 30 cm. Gulvplater i spon skal monteres. Det skal ikke være diffusjonssperre i gulvet. Overkant nytt gulv skal flukte med overkant av undergulv i eksisterende bygning. Tillatt avvik -3 mm som kan rettes opp med avrettingsmasse. Isolasjon i gulv skal ikke monteres før huset er lukket. Dvs. anbyder må holde strøbord.

Yttervegger: 3 stk store vinduer er bestillt av byggherre, pga. lang leveringstid, og inngår derfor ikke i anbudet. Vinduene har dimmensjon 1085 x 1385 mm og er 2-rams, sidehengslede vinduer. Det lille vinduet mot øst og det minste vinduet mot nord utgår. Vinduenes plassering vil bli noe endret i forhold til vedlagte tegninger, men anvisning vil bli gitt av byggherre i god tid før veggene skal reises. Tegninger vil ikke bli endret. Vegger skal bygges med stendere av 36x198, med losholter, som isoleres med 20 cm, påsettes diffusjonstett sperre og fores ut med 48x48 mm lekter på innside. På utsiden lages vindtetting, musesperre og utlektet, luftet stående panel. Overligger 22x148, underligger 19x98. Øvre del av gavelveggen skal ha liggende panel, som på eksisterende nordvegg. Panel skal, nederst, avsluttes i samme høyde som panel på eksisterende. hus. Det skal være nødvendige forsterkninger over og under viduer. Vinduer skal monteres med dryppneser og beslag på disse, over og under vinduer. Farge på beslag skal være sort. Isolering (dytting) rundt vinduer utføres av byggherre/tiltakshaver.

Tak: Taket utføres med A-takstoler, med samme utspring som på eksisterende bygg. Takstoler skal beregnes for torvtak pluss 4,5 kN/m2 snølast. Loftsrommet skal kunne utnyttes til lagring, med nyttelast 0,5 kN/m2. Siden det skal isoleres i skråtaket, skal det lages en 50 mm luftespalte mellom takbord og isolasjon, med vindtetting mot isolasjon. Overgurten på takstolene skal føres ut på liknende vis som på eksisterende hus, og lufting utføres på samme måte. Over takstoler skal taket utføres som et komplett ferdig torvtak, med alle nødvendige beslag og materialer etter Isolas konstruksjon.
Se denne nettsiden: *** Linken er fjernet *** />Vindskier og vannbord utføres som på eksisterende hus. Takrenner og nedløp skal være av stål, med farge svart som på eksisterende bygg. Disse skal også monteres ferdig. Nedløp skal avsluttes i rør som er lagt ferdige i grunnen ved begge hjørner.

Eksisterende nordvegg: Anbyder åpner denne veggen i full bredde og høyde som det innvendige rommet i tilbygget. Dette skal gjøres så sent i byggeprosessen som det er praktisk mulig for rasjonell framdrift. Det som blir igjen av eksisterende nordvegg skal settes istand og paneles på nytt utvendig på samme måte som tidligere. Veggen vurderes til ikke å være bærende.